Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa post-eveniment Bursa Locurilor de Munca Constanta

ro

30 Oct, 2015 15:37 2992 Marime text
153 de posturi oferite la Bursa Locurilor de Muncă – Constanța
 
La Bursa Locurilor de Muncă – Constanța, eveniment organizat de Fundația Motivation România alături de partenerii AJOFM Constanța și HRS, au participat un numar de 16 companii din domenii diverse cum ar fi, agent vânzări/marketing, consultant asigurări, electrician, vânzător, consultant credite, farmacie, IT, contabilitate, asistent manager, secretariat, consilier fonduri europene, electronist, casier, muncitor prelucrare marmură și granit, instalator sanitar, operator rețele etc.
 
Numărul total al locurilor de muncă puse la dispoziția beneficiarilor de către aceste companii a fost de 153.
 
Bursa Locurilor de Muncă – Constanța este o componentă de bază din cadrul proiectului “Parteneriat pentru ocupare în regiunile București-Ilfov, Nord-Est și Sud-Est”. Beneficiarii prezenți astăzi au fost în prealabil consiliați și au urmat programe de formare profesională, astfel încât, odată ajunși în fața angajatorilor, să răspundă în mod optim cerințelor acestora. Din cei aproximativ 40 de beneficiari care și-au depus CV-urile la Bursă, o mare parte dintre aceștia au fost, deja, programați la un al doilea interviu de către companiile care au oferit locuri de muncă astăzi”, a declarat Elena Filip, Manager de proiect – Fundația Motivation România.
 
Candidații participanți la eveniment beneficiază de servicii de suport pentru căutarea unui loc de muncă și angajare oferite în cadrul proiectului „PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Nord-Est și Sud-Est”, implementat de către Fundația Motivation România, împreună cu partenerii săi.
 
Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013 și se desfășoară în perioada 31 martie 2013 – 30 noiembrie 2015.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii