Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou magazin Takko Fashion în Constanţa

ro

28 Jul, 2013 22:53 7026 Marime text
Retailerul de modă german Takko Fashion a deschis, un nou magazin în Constanţa. Clienţii din Constanţa se vor bucura de cele mai noi tendinţe de stil Takko Fashion într-un nou loc: Str. Cumpenei nr. 2, în incinta Corall Shopping Center.
"Constănţenii şi turiştii vor aprecia cu siguranţă prezenţa Takko Fashion în această nouă atracţie pentru cumpărături. Ei se vor bucura de colecţia noastră de vară 2013, care oferă o gamă variată de produse pentru toţi membrii familiei, la un raport excelent calitate-preţ.", spune Cosmin Ulmean, Country Manager la Takko România.

Takko Fashion este prezent în România din 2007. Deschiderea primului magazin a avut loc într-un centru comercial din Arad. "Pentru Takko Fashion piaţa românească este foarte atractivă deoarece cererea de produse de modă este foarte mare, dar, în acelaşi timp, preţul trebuie să fie moderat.", explică Cosmin Ulmean. Astăzi, România este una dintre cele mai rapide pieţe în creştere din Europa Centrală și de Est pentru retailerul de modă german. În prezent, Takko Fashion deţine mai mult de 1.800 de filiale în Europa.

Conceptul Takko Fashion - cele mai recente tendinţe în modă, la preţuri atractive - este foarte bine primit de către clienţii săi, lucru ce explică creşterea sa continuă. În funcţie de stil, oricine îşi poate alege ţinuta perfectă în noul magazin din Constanţa. Colecţiile mereu actuale răspund nevoii de diversitate a clienţilor şi oferă numeroase piese vestimentare pentru o ţinută de zi cu zi, articole exclusive pentru look-uri elegante, lenjerie, accesorii şi, de asemenea, o gamă pentru siluete cu forme.
Takko Fashion este prezent în România în Bucureşti, Sighetu Marmaţiei, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Târgu Mureş, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Mediaş, Timişoara, Deva, Reşiţa, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Făgăraş, Braşov, Ploieşti, Câmpina, Giurgiu, Slobozia, Buzău, Constanţa, Galaţi, Focşani, Tecuci, Bacău, Vaslui, Piatra Neamţ, Roman, Iaşi, Suceava şi Botoşani.
 
DespreTakko Fashion
Takko Fashion, cu sediul în Telgte, Westphalia, este unul dintre cei mai importanţi retaileri de vestimentaţie din Europa. Cu mai mult de 1,777de magazine în Germania şi în toata Europa, compania operează ca un retailer de vestimentaţie care furnizează îmbrăcăminte de calitate pentru întreaga familie, la preţuri accesibile. Dezvoltarea pe verticală a Takko Fashion, îi permite companiei să funcţioneze la un nivel înalt de eficienţă şi flexibilitate pe piaţă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii