Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a deschis un nou magazin online de produse cosmetice şi parfumuri originale, Parfumuripenet.ro

ro

18 Sep, 2013 22:40 3621 Marime text
Andreea Bănica şi Fpeople.ro vă recomandă Parfumuripenet.ro, un nou magazin virtual, deschis din luna iunie 2013, din dorinţa de a satisface până şi cele mai pretenţioase gusturi în materie de produse cosmetice şi parfumuri originale, având livrare în 24 h, direct din stocul propriu!

Magazinul nostru online Parfumuripenet.ro este conceput astfel încât cumpărăturile tale să fie realizate fără niciun fel de dificultate, iar produsele sunt dispuse în 5 categorii uşor de vizualizat.
În categoria Parfumuri puteti găsi cele mai cunoscute branduri internaţionale. Prin filtrele special create, este foarte simplu şi rapid să beneficiaţi de produsul mult dorit.

Nu ezitaţi să alegeţi unul dintre cadourile din categoria Seturi Cadou pentru a face o surpriză încântătoare cuiva drag! Fie că este vorba despre un cadou pentru iubita, soţia, copilul sau soţul dvs., aici veţi găsi în mod sigur varianta perfectă.
Categoria Cosmetice vă pune la dispoziţie o gamă largă de produse cosmetice, la cele mai avantajoase preţuri, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi sau copii.

Soarele, atât de venerat şi de apreciat, îţi poate fi atât prieten, cât şi duşman când vine vorba de efectele sale. Foloseşte cu încredere gama noastra de produse pentru protecţie solară, dar şi pentru solar din categoria Creme pentru bronzat!
Accesorii - această categorie este special creată pentru toate persoanele cochete. Fie că este vorba despre genţi, poşete sau accesorii necesare machiajului, toate acestea vă stau la dispoziţie în această categorie.
 
Parfumuripenet.ro vă oferă produse de calitate la super preţuri.
Spuma de ras pentru ten sensibil Biotherm Homme 200ml  este perfectă pentru bărbaţii care întâmpină dificultăţi în urma bărbieritului.
Tenul tău merită o atenţie deosebită, iar cu ajutorul cremei de zi cu efect de lifting Chanel Ultra Correction 50g pielea ta va recăpăta tonusul de altădată.

Un produs ce are dublu beneficiu, gelul de duş Versace Bright Crystal 200ml îţi oferă o curăţare delicată a pielii şi un parfum îmbătător în acelaşi timp.
Fii îndrăzneaţă şi foloseşte un parfum care să facă diferenţa! Vivienne Westwood Cheeky Alice te poate ajuta să ieşi din anonimat!
Produsele enumerate mai sus sunt doar câteva exemple ale produselor oferite de Parfumuripenet.ro. Pentru întreaga gama de produse cosmetice şi parfumuri, accesaţi Parfumuripenet.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii