Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O SARBATORIM PE MARIA OFERA CADOU UN PARFUM EDITIE JUBILIARA - Desire by Famous Luxury Perfumes. Acum cu 50% reducere!

ro

04 Aug, 2014 00:00 6589 Marime text



Famous Luxury Perfumes
 omagiază Sfânta Maria printr-o ediţie jubiliară, UNICĂ ÎN ROMÂNIA, a celui mai apreciat parfum din portofoliu: Desire.  
Flaconul jubiliar, într-un ambalaj de sărbătoare personalizat "La mulţi ani, Maria!", este cadoul perfect pentru toate femeile care îşi serbează ziua numelui cu ocazia acestei sărbători.

Calitatea binecunoscută a  parfumurilor Famous Luxury Perfumes - cele mai apreciate parfumuri din gama designer,  va fi fără îndoială apreciată, aşa încât nu mai ezitaţi - Stocul ediţiei jubiliare (Desire – La Mulţi Ani,  Maria!) este limitat la 1000 buc!
                                           

Parfumurile FAMOUS LUXURY PERFUMES pot fi achiziţionate cu o reducere de 50% din locaţiile partenerilor afiliaţi unde clienţii au la dispoziţie standul de prezentare FAMOUS LUXURY PERFUMES  şi pot testa întreaga sortimente de esenţe, sau online pe www.parfumuri-celebre.eu .


                                                                                                                       
Parfumurile Famous Luxury Perfumes sunt realizate în Germania, la fabrici care produc cea mai mare parte a parfumurilor celebre din gama designer, motiv pentru care nivelul calităţii parfumurilor Famous Luxury Perfumes este, sub toate aspectele (miros, esenţe, ingrediente, persistenţă), acelaşi ca şi la parfumurile similare produse pentru casele cu tradiţie în domeniu.

Esențele sunt exclusiv „apă de parfum” și conțin concentrația maximă de uleiuri aromatice, pentru o persistență îndelungată, care o să vă surprindă.


      
Gama Famous Luxury Perfumes dispune,  pentru început, de 7 parfumuri pentru damă și 4 parfumuri pentru barbati, din cele mai actuale, vândute și cerute produse de pe piață, cu posibilitatea imediată de creștere a varietății acestora în functie de tendințele din domeniu, Famous Luxury Perfumes fiind în continuă inovare și cercetare. Portofoliul actual deținut de Famous Luxury Perfumes depășește 50 de esențe pentru femei și 30 pentru bărbați, toate din top 100 în ceea ce privește volumul de vânzări.

Mai multe informaţii puteţi afla pe www.parfumuri-celebre.eu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii