Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa Mobila Simex, un brand românesc de succes

ro

01 Jun, 2014 22:06 8415 Marime text
Brandul Simex se poziţionează, de peste 20 de ani, pe segmentul de lux al mobilei, fiind unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de mobilă românească de înaltă calitate în Europa de Est, precum şi un reper veritabil pe piaţa autohtonă a mobilei de artă.
Momentul de referinţă în constituirea Simex Grup îl reprezintă anul 1990, când a fost deschisă fabrica de mobilă din Ardeal, specializată pe mobilă din lemn masiv, având capital românesc şi patronat român.
Simex Grup şi-a concentrat forţa de producţie în principal spre pieţele de export, fiind recunoscut drept unul dintre cei mai importanţi producători şi distribuitori de mobilă românească din nord-estul Europei.
În contextul maturizării pieţei mobilei din România, la începutul anilor 2000, s-a înregistrat o creştere semnificativă a cererii pentru mobilierul de lux, din lemn masiv, şi pe plan intern.
Acest fapt a determinat reevaluarea strategiei noastre de business şi înfiinţarea unei noi firme, care să se ocupe de managementul cererii pe piaţa internă.
Astfel, a luat naştere Casa Mobila Simex, al cărei obiect de activitate îl reprezintă distribuirea de mobilier exclusiv în România.
Colecţiile Casa Mobila Simex se disting prin virtuozitatea tehnică şi estetică a pieselor de mobilier prelucrate din esenţe de lemn nobil şi desăvârşite prin sculptura executată manual şi intarsiile atent aplicate, ceea ce face ca fiecare colecţie să fie unică din punct de vedere estetic şi să confere o emoţie inconfundabilă cumpărătorului.
Casa Mobila Simex, prin designul elevat şi impunător al mobilierului în linie clasică, şi-a propus să răspundă într-un mod cât mai sustenabil aşteptărilor şi exigentelor clienţilor, venind în întâmpinarea celor mai ingenioase soluţii de amenajare pentru locuinţe, dar şi pentru hoteluri şi restaurante.
Aria noastră de acoperire a comenzilor este foarte mare şi cuprinde un portofoliu diversificat de garnituri de lux: sufragerie, dormitor, plasmă, bar, hol, cabinet, şemineu şi cuier.
Dinamica volumului cererilor pentru mobilierul modificat la comandă ne-a determinat să ajustăm politica de vânzări astfel încât să acoperim atât cererile pentru mobilierul standard, cât şi pe cele pentru mobilierul modificat.
Avem designeri specializaţi, care se pot deplasa la domiciliul clienţilor pentru a onora comenzile speciale.
Sustenabilitatea produsului reprezintă una dintre valorile noastre statutare, astfel că toate colecţiile Casa Mobila Simex au un coeficient de calitate ridicat, fiecare corp de mobilier fiind minuţios analizat şi atent controlat de specialiştii CTC ai companiei, ceea ce face ca erorile de producţie să fie minime sau aproape nule.
Unul dintre cele mai importante criterii după care se face analiza CTC a mobilei este rezistenţa materialelor folosite în prelucrarea lemnului, încă de la intrarea sa pe poarta fabricii, sub formă de cherestea, şi până la realizarea produsului finit.
Acordăm o atenţie deosebită rezistenţei mobilei, materialele folosite au o calitate foarte bună, spre exemplu, lacurile pe bază de apă folosite, fapt ce ne-a adus de-a lungul anilor un flux de clienţi fideli.
Brandul Simex şi-a câştigat supremaţia în topul mobilei stil, dar şi preţuirea clienţilor, prin capacitatea de acoperire a întregului proces de amenajare a unei locuinţe.
Abordarea integrativă şi eficientă pe care o propune Casa Mobila Simex clienţilor debutează cu etapa de proiectare şi producţie efectivă a mobilierului în cele 6 fabrici ale noastre din zona de nord-vest a ţării, unde activează 1.500 de angajaţi, direct implicaţi în lanţul de producţie.
Satisfacerea cerinţelor şi aspiraţiilor clienţilor reprezintă principalul nostru obiectiv, astfel că am extins şi inovat în mod continuu paleta de servicii dedicate clienţilor, începând cu elaborarea conceptului de design şi până în momentul finalizării proiectului, oferind transport şi montaj profesionist complet gratuit în toată ţara.
Pentru o mai bună acoperire a managementului cererii de mobilă de lux, din lemn masiv, am elaborat o strategie de distribuţie foarte bine pusă la punct, prin care onorăm comenzile pe plan intern şi extern. Linia internaţională de distribuţie a colecţiilor noastre de mobilă cuprinde peste 20 de magazine Simex în Rusia, Ucraina, Ungaria, Austria, Azerbaidjan, Turkmenistan şi România.

Linia de distribuţie internă este, de asemenea, foarte bine pusă la punct. Avem magazine proprii şi magazine colaboratoare în toată ţara: Bucureşti, Sibiu, Galaţi, Constanţa, Arad, Oradea, Suceava, Brasov, Craiova şi Targu-Jiu.

Vă invităm să descoperiţi brandul Simex şi să admiraţi cele mai valoroase colecţii de mobilă de artă, accesând site-ul nostru: www.mobilasimex.ro!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sannet 23 Jul, 2014 15:30 RONEX Bucuresti, producator mobila de lux sculptata, stil baroc: canapele si fotolii, scaune, mese, oglinzi, mobila pentru dormitor: paturi, noptiere, mobilier pentru baruri, bufete, comode, mic mobilier. mai multe detalii pe http://www.ronexarta.ro