Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Asistenţa tehnică pentru elaborarea unui Master Plan al Portului Constanţa” a fost atribuit asocierii „SC ERNST & YOUNG S.R.L. – INROS LACKNER AG”

ro

05 Feb, 2014 19:52 1465 Marime text
Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa a atribuit şi semnat contractul de servicii pentru elaborarea unui nou Master Plan al Portului Constanţa cu asocierea SC ERNST & YOUNG S.R.L. – INROS LACKNER AG.
Pe 28.11.2012 a avut loc deschiderea celor 8 candidaturi depuse în cadrul primei etape a licitaţiei restrânse organizate în vederea calificării-selectării consultantului. Dintre cei 7 candidaţi selectaţi, 6 au depus oferta în data de 26.06.2013, în etapa a doua a procedurii.
              Comisia de evaluare a analizat ofertele şi răspunsurile la clarificări şi a întocmit raportul de evaluare al procedurii.
După respingerea contestaţiilor depuse la CNSC şi, ulterior, a plângerii de la Curtea de Apel Bucureşti, contractul a fost atribuit asocierii „SC ERNST & YOUNG S.R.L. – INROS LACKNER AG”.
              Pe 3 februarie 2014, autoritatea contractantă, Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA, a semnat contractul cu asocierea desemnată câştigătoare.
              Valoarea contractului este de 4.050.000 lei fără TVA, iar durata de realizare a Master Planului este de 12 luni.             

              Proiectul „Master Plan al Portului Constanţa” a fost depus pentru obţinerea finanţării prin Programul Operaţional Sectorial în Transporturi (POS-T 2007-2013) din fonduri structurale ale Uniunii Europene şi de la bugetul statului. Cererea de finanţare a fost aprobată în octombrie 2013.
              Master Planul vizează realizarea unei planificări strategice a portului pe termen mediu şi lung (până în anul 2040), în condiţiile asigurării unei continuităţi a dezvoltarii portuare, cu exploatarea eficientă a resurselor şi infrastructurii existente, orientate spre necesităţile reale ale pieţei.
        
Valeriu Nicolae IONESCU,
Director General
 
George Gabriel Vişan,
Director Comercial
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii