Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Telefoane pentru sesizari privind plajele litorale

ro

24 May, 2011 23:23 1123 Marime text

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral, prin Sistemul de Gospodarire a Apelor a verificat ieri aspectele aparute in mass media, privind existenta de deseuri pe plaja Modern din Constanta. In urma vizualizarii, s-a constatat existenta unor saci de deseuri la baza scarilor de acces pe plaja Modern, pe terenul apartinand autoritatii locale. Cel mai probabil, sacii au provenit in urma unei actiuni de ecologizare realizata pe spatiul verde din vecinatatea plajei, dar care nu au fost ridicati de catre societatea de salubritate.

Sistemul de Gospodarire a Apelor a extins verificarea si pe celelalte plaje din municipiul Constanta, unde a constatat ca acestea erau curate, fiind dotate inclusiv cu cosuri de gunoi.

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral pune la dispozitia turistilor si cetatenilor municipiului Constanta doua numere de telefon privind sesizari si reclamatii in ceea ce priveste aspectul plajelor litorale. Acestea sunt 0241.486105 si 0745.349209, precum si adresa de email: dispecer@dadl.rowater.ro.

Catalin Anton

Responsabil comunicare

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii