Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seminarul de informare "The Human Resources in the Renewable Energy Sector"

ro

13 Mar, 2012 23:08 1982 Marime text

Joi, 15 martie, începând cu ora 10.00, la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanţa va avea loc deschiderea seminarului de informare intitulat "The Human Resources in Renewable Energy Sector", în cadrul proiectului RES-OP-DEV. La eveniment vor participa agenţi economici care activează în sectorul energiilor din surse regenerabile.

Seminarul este organizat de către Academia Navală „Mircea cel Bătrân", în colaborare cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa şi cu partenerii proiectului, Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA Bucureşti, Universitatea „Angel Kanchev" din Ruse şi Agenţia Municipală pentru Energie, Ruse, Bulgaria.

Jurnaliştii interesaţi să participe la acest eveniment vor fi aşteptaţi joi, 15 martie, începând cu ora 09.30, la sediul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân".

***

Proiectul RES-OP-DEV, Cooperare comună România-Bulgaria pentru o dezvoltare sustenabilă şi pe termen lung a resursei umane tinere în domeniul tehnologiilor de energie regenerabilă, în scopul depăşirii barierei socio-culturale şi deschiderii unor oprtunităţi comune de găsire a unui loc de muncă şi angajare în zona transfrontalieră, se desfăşoară pe o perioadă de 18 luni, începând cu luna iulie 2011, fiind finanţat de Fondul European pentru Dezvoltare Regională şi Guvernul României. Obiectivele principale sunt stimularea schimbului de cunoştinţe tehnologice şi informaţionale în domeniul general al energiei şi în sectorul particular al energiilor regenerabile şi stimularea inserţiei resursei umane tinere pe piaţa regională a forţei de muncă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii