Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

C.N. A.C.N. S.A. a semnat contractul de finantare al proiectului ,,Modernizarea sistemului de semnalizari de navigatie pe Canalul Dunare- Marea-Neagra"

ro

08 Jun, 2010 14:37 1447 Marime text

8 iunie 2010

C.N. A.C.N. S.A. a semnat contractul de finanţare al proiectului ,,Modernizarea sistemului de semnalizări de navigaţie pe Canalul Dunăre- Marea-Neagră"

Vineri, 4.06.2010 a fost semnat contractul de finanţare pentru proiectul ,,Modernizarea sistemului de semnalizări de navigaţie pe Canalul Dunăre-Marea Neagră" de către CN ACN SA şi Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii în calitate de Autoritate de  Management.
Obiectul contractului îl reprezintă acordarea finanţării nerambursabile din fonduri publice de către Autoritatea de Management pentru implementarea proiectului intitulat ,,Modernizarea sistemului de semnalizări de navigaţie pe Canalul Dunăre-Marea Neagră".
Valoarea totală eligibilă a Proiectului care face obiectul prezentului Contract este de 14.522.607 lei, din care 10.328.478 lei constituie finanţare nerambursabilă europeană şi 4.194.129 lei constituie contribuţia bugetului de stat.
Finanţarea este asigurată prin Programul Operaţional Sectorial-Transport 2007-2013, Axa prioritara 3 - “Modernizarea sectorului de transport în scopul îmbunătăţirii protecţiei mediului, a sănătăţii umane şi siguranţei pasagerilor”, Domeniul Major de Intervenţie 3.2 - “Îmbunătăţirea siguranţei traficului pe toate modurile de transport”.
Canalele navigabile Dunăre-Marea Neagră şi Poarta Albă-Midia Năvodari sunt parte integrantă a reţelei de transport de interes european, iar prin acest proiect se urmăreşte  modernizarea sistemului de semnalizări, aceasta reprezentând o necesitate funcţională pentru desfăşurarea în siguranţă a traficului pe cele două canale.
Data finalizării contractului de finanţare este 31 decembrie 2013.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii