Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internationala a Marii Negre, sarbatorita la Constanta

ro

30 Oct, 2011 15:03 2727 Marime text

Ziua Internationala a Marii Negre, sarbatorita la Constanta

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral sarbatoreste si in acest an Ziua Internationala a Marii Negre. Data de 31 octombrie a fost desemnata ca fiind "Ziua Internationala a Marii Negre" in anul 1996, cand toate cele sase tari riverane - Bulgaria, Georgia, Romania, Federatia Rusa, Turcia si Ucraina - au semnat Planul Strategic de Actiune pentru Reabilitarea si Protectia Marii Negre impotriva Poluarii. Astfel, in fiecare an, in 31 octombrie, este serbata cea mai izolata mare a lumii.
Pentru acest an Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral va amenaja o expozitie foto la sediul institutiei, expozitie care va fi deschisa publicului larg toata saptamana viitoare. Tematica fotografiilor este reprezentata de peisaje marine.
De asemenea, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral va prezenta elevilor Colegiului National Mircea cel Batran importanta pe care o are Marea Neagra in viata locuitoror Constantei
Nu in ultimul rand, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral va rememora importanta acestui eveniment in prezenta reprezentantilor mass media din Constanta.

Responsabil comunicare
Catalin Anton

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii