Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imprejmuirea din zona plajei Modern va fi dezafectata

ro

03 Apr, 2012 19:09 1913 Marime text

Constanta, 3.04.2012

Imprejmuirea din zona plajei Modern va fi dezafectata

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral este administratorul legal al plajelor turistice de pe litoral. Inca din luna ianuarie 2012, institutia noastra a constatat ca lucrarea “Imprejmuire teren organizare de santier” in zona Plaja Modern, str. Mihai Eminescu, este executata in afara limitelor terenului.
In urma verificarii tuturor actelor puse la dispozitie de firma in cauza, pe data de 29.03.2012, a somat constructorul sa dezafecteze gardul construit si sa permita accesul liber pe plaja si la Marea Neagra. Tot in data de 29.03.2012, ABADL a cerut Primariei Municipiului Constanta sa modifice autorizatia de construire eliberata firmei Fin.Co.Ge.Ro. SpA in  sensul respectarii limitelor  terenului aflat in domeniul Primariei Constanta.
De mentionat ca ABADL nu a avizat in nici un fel executarea lucrarii “Imprejmuire teren organizare de santier” str. Mihai Eminescu.

Avand in vedere demersurile depuse de ABADL, Fin.Co.Ge.Ro. SpA s-a angajat, printr-o adresa transmisa catre institutia noastra si catre Primaria Municipiului Constanta, ca va muta de buna voie imprejmuirea de pe zona de plaja. Aceasta imprejmuire se va limita doar la domeniul privat al Municipiului Constanta

Catalin Anton
Responsabil comunicare

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii