Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenda cumulata de 30.000 de lei pentru operatorul de plaja Romned Port Operator

ro

11 Jun, 2009 14:39 1038 Marime text

Directia Apelor Dobrogea Litoral a organizat in data de 10.06.2009 o actiune de control pe plaja din Mamaia. In urma verificarilor facute de catre inspectorii DADL s-a constatat ca operatorul de plaja Romned Port Operator s-a extins cu activitatea pe o suprafata mai mare decat cea inchiriata in urma licitatiei. Astfel, in zona Cazino, Inspectia Apelor a constatat ocuparea fara contract a proprietatii publice si desfasurarea si de activitati de inchiriere de sezlonguri pe o alta suprafata decat cea contractata si activitati de agrement nautic fara autorizatii in vigoare si fata a respecta Planul Urbanistic Zonal.
Practic, pe suprafata adiacenta celei detinute prin contract, a fost amplasata o baza de agrement nautic cu un numar de 24 de ski-jeturi si alte ambarcatiuni. Totodata, utilizatorul de plaja a mai depozitat in aceeasi zona cateva sute de sezlonguri care urmau a fi inchiriate catre turisti.
Directia Apelor Dobrogea Litoral a impus utilizatorului de plaja eliberarea in termen de 24 de ore a suprafetei ocupate si va aplica o amenda cumulata de 30.000 de lei

Catalin Anton
Birou de relatii cu presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii