Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedință ordinară cu toate proiectele aprobate. Nordzone Farming va construi o seră de căpşuni în Peştera (document)

ro

29 Sep, 2016 18:57 4056 Marime text
Astăzi, la ora 16.30, a început şedința ordinară a Consiliului Local Peștera. Consilierii locali au fost chemați să voteze 14 proiecte aflate pe ordinea de zi.
 
În urmă cu puţin timp, toate cele 14 proiecte pe care le vom prezenta în cele ce urmează au fost aprobate. Dintre proiecte, unul ne-a atras mai mult atenţia, şi anume: „Proiect de hotărâre privind aprobarea accesului la De.363/28 din domeniul public al comunei Peştera, în favoarea S.C. Nordzone Farming S.R.L. Peştera, judeţul Constanţa”.
 
Contactat telefonic de redactorii ZIUA de Constanţa, primarul comunei Peştera ne-a spus că firma Nordzone Farming doreşte să construiască o seră de căpşuni.

„Această firmă doreşte să acceseze un proiect european, pentru a construi o seră de căpşuni. Pentru a accesa proiectul european, este necesar să aibă acordul Consiliului Local pentru a utiliza un drum ce leagă două parcele. Să aibă voie, ca şi ceilalţi cetăţeni, să acceseze acest drum”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, primarul din Peştera.


Conform Registrului Comerţului, consultat la data de 29 septembrie 2016, firma Nordzone Farming, cu sediul social în comuna Peştera, pe strada Pietrenilor, a fost înfiinţată anul acesta. Are un capital social subscris de 200 RON, integral vărsat. Unicul asociat este Vasile Vrabie, prin urmare acesta are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. De menţionat că Vasile Vrabie este şi administratorul firmei, care se ocupă de „cultivarea fructelor arbuştilor fructiferi, căpşunilor, nuciferilor şi a altor pomi fructiferi”.
 
În cele ce urmează vă prezentăm cele 14 proiecte aprobate, care pot fi consulate şi în documentul publicat în secţiunea „Documente”.
 
1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al comunei Peştera pe anul 2016.
Iniţiator: primarul comunei
 
2. Proiect de hotărâre privind numirea unui reprezentant din partea Consiliului local Peştera care să facă parte din Comisia de Evaluare şi Asigurare a Calităţii a Şcolii Gimnaziale nr. 1 Peştera, judeţul Constanţa.
Iniţiator: primarul comunei
 
3. Proiect de hotărâre privind desemnarea de doi membri care să facă parte din Comisia de concurs pentru ocuparea funcţiei de director la Şcoală Gimnazială nr. 1 Peştera, judeţul Constanţa.
Iniţiator: primarul comunei
 
4. Proiect de hotărâre privind stabilirea cuantumului burselor şcolare ce se atribuie elevilor de la Şcoală Gimnazială nr. 1 Peştera în anul şcolar 2016 – 2017.
Iniţiator: primarul comunei
 
5. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea anexei la H.C.L. nr. 65/ 30.08.2016 privind alocarea de sprijin financiar elevilor şi studenţilor care frecventează cursurile de învăţământ în afară comunei Peştera în anul şcolar 2016-2017.
Iniţiator: primarul comunei
 
6. Proiect de hotărâre privind însuşirea unor bunuri imobile în patrimoniul privat al comunei Peştera şi în administrarea Consiliului local al comunei Peştera.
Iniţiator: primarul comunei
 
7. Proiect de hotărâre privind vânzarea prin licitaţie publică a imobilului teren în suprafaţă de 1.017 mp. din domeniul privat al comunei Peştera, destinat pentru construirea de locuinţa individuală, situat în localitatea Peştera, str. Cartier Nou, nr.15, judeţul Constanţa .
Iniţiator: primarul comunei
 
8. Proiect de hotărâre privind vânzarea prin licitaţie publică a imobilului teren în suprafaţă de 1.000 mp. din domeniul privat al comunei Peştera, destinat pentru construirea de locuinţa individuală, situat în localitatea Peştera, str.Porumbelului, nr. 17 C, lot 9, judeţul Constanţa .
Iniţiator: primarul comunei
 
9. Proiect de hotărâre privind vânzarea prin licitaţie publică a imobilului teren în suprafaţă de 1.000 mp. din domeniul privat al comunei Peştera, destinat pentru construirea de locuinţa individuală, situat în localitatea Peştera, str. Veteranului, nr. 12 B, judeţul Constanţa .
Iniţiator: primarul comunei
 
10. Proiect de hotărâre privind vânzarea prin licitaţie publică a imobilului teren în suprafaţă de 1.000 mp. din domeniul privat al comunei Peştera, destinat pentru construirea de locuinţa individuală situat în localitatea Peştera, str. Morii, nr. 66 A, judeţul Constanţa .
Iniţiator: primarul comunei
 
11. Proiect de hotărâre privind vânzarea prin licitaţie publică a imobilului teren în suprafaţă de 1.000 mp. din domeniul privat al comunei Peştera, destinat pentru construirea de locuinţa individuală, situat în localitatea Ivrinezu Mare, str. Morii, nr. 15 , comună Peştera, judeţul Constanţa .
Iniţiator: primarul comunei
 
12. Proiect de hotărâre privind vânzarea prin licitaţie publică a imobilului teren în suprafaţă de 1.071 mp. din domeniul privat al comunei Peştera, destinat pentru construirea de locuinţa individuală, situat în localitatea Ivrinezu Mare, str. Morii nr. 15 A,comună Peştera, judeţul Constanţa.
Iniţiator: primarul comunei
 
13. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Anexei la H.C.L. nr. 26 / 29.01.2016 privind aprobare tarifelor de preţ pentru lucrările ce se execută în anul 2016 de S.C. Edilprest S.R.L.Peştera
Iniţiator: primarul comunei
 
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea accesului la De.363/28 din domeniul public al comunei Peştera, în favoarea S.C.Nordzone Farming S.R.L. Peştera, judeţul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii