Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă de consiliu la Fântânele. Se discută normele de dare în concesiune a păşunilor

ro

24 Nov, 2016 10:52 2604 Marime text
Consilierii locali din comuna Fântânele se reunesc vineri, de la ora 14:00, în şedinţă ordinară, la sediul primăriei din localitate.
 
Pe ordinea de zi a întâlnirii de regăsesc patru proiecte. Primul dintre ele se referă la amenajamentul pastoral de la nivelul comunei Fântânele. Concret, este necesară efectuarea documentaţiei privind organizarea amenajării şi exploatării păşunilor din localitate, spaţii care, prin lege, pot fi concesionate crescătorilor de animale, spune secretarul comunei Fântânele, Dumitru Orleanu. Totuşi, aceştia au la rândul lor datoria de a exploata pajiştea în condiţiile prevăzute de normele în vigoare.
 
Pe convocator apare şi un Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi Statului de funcţii al societăţii de utilităţi publice UTIL-ADSIC Fântânele SRL.
 
La punctul trei se regăseşte Proiectul de hotărâre privind subvenţionarea cheltuielilor cu internatul pentru elevul Rusu Goran Ştefan, care provine dintr-o familie nevoiaşă. Băiatul mai are încă doi fraţi, iar tatăl este în incapacitatea de a întreţine familie, fiind bolnav de cancer.
 
Al patrulea proiect pe convocator se referă la rectificarea de buget pentru anul în curs. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii