Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine, Consiliul Local Techirghiol se reuneşte în şedinţă. Ce proiecte sunt analizate

ro

10 May, 2017 13:33 2922 Marime text
Consiliul Local Techirghiol, joi, 11 mai, se reuneşte în şedinţă, începând cu ora 16.00, în sala de şedinte din incinta Primăriei.   
 
Ordinea de zi debutează cu proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al oraşului Techirghiol pentru anul 2017, continuând cu cel privind aprobarea criteriilor de angajare a preşedintelui Clubului Sportiv de drept public „Sparta” Techirghiol.  .
 
Următoarele proiecte se referă la modificarea H.C.L. nr. 131/2016 privind  aprobarea documentaţiei tehnico-economice (faza SF/DALI)  şi a indicatorilor tehnico - economici, inclusiv anexa privind descrierea sumara a investitiei propuse a  fi realizata prin proiectul  „Dezvoltarea infrastructurii pentru turismul balnear şi a activitatilor recreative in statiunea balneara Techirghiol, judeţul Constanţa”, precum şi modificarea H.C.L. nr. 132/2016 privind aprobarea proiectului „Dezvoltarea infrastructurii pentru turismul balnear şi a activităţilor recreative în statiunea balneară Techirghiol, judeţul Constanţa” și a cheltuielilor legate de proiect.
 
Pe ordinea de zi se află şi proiectul de hotărâre privind aprobare înfiinţare punct de lucru – situaţii de urgenţă, pe perioada sezonului estival 2017. Un alt proiect are legătură cu modificarea Regulamentului de Urbanism  - PUZ zona A 202.
 
Şi proiectul de hotărâre privind aprobarea manifestărilor cultural-artistice ocazionate de Ziua Internaţională a Copilului, dar şi cel privind aprobarea cotizatiei pentru ADI Dobrogea Constanţa şi-au făcut loc pe ordinea de zi. Totodată, un alt proiect este cel privind aprobarea aderării municipiului Câmpulung, judeţul Argeş şi a municipiului Oneşti, judeţul Bacău, la ADI Apă-Canal Constanţa.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii