Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă de Consiliu Judeţean Constanţa. 23 de proiecte pe ordinea de zi (document+video)

ro

28 Feb, 2017 14:13 8692 Marime text
 
Consiliul Judeţean Constanţa a fost convocat în şedinţă ordinară, astăzi, începând cu ora 14.00, în Sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ. Pe ordinea de zi sunt 23 de proiecte, care urmează să fie aprobate de consilierii judeţeni. Printre proiectele care se vor discuta astăzi, se află şi cel privind modificarea HCJ nr.17/2017 privind stabilirea unor tarife, taxe şi taxe locale pentru anul 2017. De asemenea, se vor supune la vot şi proiectele privind modificarea componenţei consiliilor de administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa şi al Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa.
 
Convocatorul cu proiectele aflate pe ordinea de zi poate fi vizualizat în secţiunea Documente.



UPDATE: 14.15

La şedinţă sunt prezenţi toţi consilierii judeţeni, dar şi un reprezentant al grupului Baricada Verde, care protestează. Primele 10 proiecte de pe ordinea de zi au fost aprobate de către consilierii judeţeni. De asemenea, în şedinţa de Consiliu Judeţean, s-a precizat că în decursul lunii martie va fi inaugurat Centrul Cultural Jean Constantin. 

UPDATE 1: 14.40

În ceea ce priveşte modificarea componenţei consiliului de administraţie al Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa, Mirela Matichescu este preşedintele consiliului de administraţie al spitalului începând cu luna februarie a anului curent, aceasta fiind numită în funcţie de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu. Totodată, Alin Pilcă este numit membru în consiliul de admnistraţie al SCJU Constanţa. 


 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii