Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Techirghiol, convocat în şedinţă ordinară. Iată proiectele propuse

ro

29 Nov, 2016 16:12 2527 Marime text
Imagini pentru Consiliului Local techirghiolSe convoacă Consiliul Local Techirghiol în şedinţă ordinară pe 7 decembrie, de la ora 16.00, în sala de şedinţă a Consiliului Local.

Ordinea de zi debutează cu un proiect de hotărâre privind rectificarea  Bugetului  de  Venituri  şi  Cheltuieli  pe  anul 2016 al oraşului Techirghiol. Următoarele două se referă la completarea H.C.L. nr.23/25.03.1999 privind instituirea Titlului de „Cetăţean de Onoare al oraşului Techirghiol” şi acordarea Titlului de „Cetăţean de Onoare post - mortem al oraşului Techirghiol" lui Gheorghe Balabuti.  

Un alt proiect se referă la atribuirea unui teren în folosinţă  gratuită pentru construcţia unei locuinţe, conform Legii nr. 15/2003 — beneficiar Olăriţă llie-lulian.  Pe de altă parte, un proiect se referă la retragerea dreptului de folosinţă a unui teren atribuit în baza Legii nr. 15/2003 numitului Raileanu lulian. Proiectul de hotărâre numărul 7 se referă la aprobarea concesiunii fără licitaţie în vederea extinderii construcţiei — beneficiari Leonte Marius şi Leonte Florenţa. Un alt proiect se referă la aprobare dezmembrare teren — Mal Lac Techirghiol, în vederea concesionării prin licitaţie publică. Următorul proiect se referă la aprobarea  trecerii  din domeniul  public în domeniul  privat a unui teren — Mal Lac Techirghiol.

Ultimele două proiecte se referă la aprobarea acordării unor ajutoare financiare de urgenţă lui Mihai Ionel şi Borş Gheorghiţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii