Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Murfatlar se reunește, mâine, în ședință ordinară

ro

28 Nov, 2016 10:33 2743 Marime text
Consiliul Local al oraşului Murfatlar, județul Constanța, a fost convocat în ședință ordinară mâine, 29 noiembrie.
 
Ordinea de zi debutează cu proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local şi a listei de investiţii pe  anul 2016. Următorul proiect se referă la aprobarea numărului de burse aferente sem I al anului şcolar 2016-2017 şi a cuantumului burselor pentru elevii din învăţământul preuniversitar de stat .
 
Proiectele 3 şi 4 au legătură cu aprobarea cesiunii unui contract de închiriere şi aprobarea actualizării inventarului bunurilor ce aparţin domeniului public al oraşului Murfatlar. Următorul proiect se referă la aprobarea vânzării directe a terenului neproductiv în suprafaţă de 28.500 mp – parcelă NP 2327/34, nr. cadastral 103344, ce aparţine domeniului privat al oraşului Murfatlar în favoarea SC EMSI SRL.
 
Ordinea de zi continuă cu proiectul de hotărâre privind Acordul Consiliului Local Murfatlar pentru utilizarea/afectarea definitivă şi/sau temporară a unor terenuri, construcţii/amenajări proprietatea oraşului Murfatlar. De asemenea, un alt proiect de hotărâre se referă la aprobarea dării în folosinţă gratuită a suprafeţei de teren aferentă străzilor Mihail Kogălniceanu, Mihai Eminescu, Alexandru Ioan Cuza, Mircea Eliade, Nicolae Titulescu, Nichita Stănescu, Parcul Public I Primărie, Parcarea cu aleea acces Bloc C4 şi C5 din domeniul public al oraşului Murfatlar, în vederea construirii şi punerii în funcţiune a Obiectivului de investiţii „Reţele de apă şi canalizare în Murfatlar, jud. Constanţa”, din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a S.C RAJA S.A Constanţa 2014-2020”. Ordinea de zi se încheie cu proiectul privind aprobarea „Programului de îmbunătăţire a eficienţei energetice aferent localităţii Murfatlar”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii