Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul local Cumpăna, convocat în şedinţă ordinară. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi (document)

ro

20 Oct, 2016 14:27 2631 Marime text
Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, convoacă Consiliul local Cumpăna în şedinţă ordinară în data de 26 octombrie, de la ora 16.00.

Ordinea de zi debutează cu proiectul de hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă şi continuă cu cel referitor la rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2016. Se va discuta şi despre completarea programului anual al achiziţiilor publice, dar şi despre completarea inventarului domeniului privat al comunei Cumpăna.

Proiectul nr. 5 se referă la completarea nomenclatorului stradal al comunei din judeţul Constanţa. Un alt proiect de hotărâre are legătură cu demisia consilierului local Constantin Solomon şi vacantarea mandatului de consilier local.
 
Ordinea de zi continuă cu proiectul privind aprobarea regulamentului de vânzare a locuinţelor de tip ANL, în timp ce un altul se referă la aprobarea metodologiei de calcul a chiriei pentru locuinţele de tip ANL situate pe raza comunei Cumpăna.

De asemenea, un alt proiect are legătură cu aprobarea închirierii spaţiului din incinta Campusului Şcolar Cumpăna – Mini Bufet. Pe ordinea de zi se află şi un proiect privind dezmembrarea terenului în suprafaţă de 1.175 mp situat pe strada Pades, iar un altul la extinderea reţelei de gaze în comuna Cumpăna.

În secțiunea Documente a acestui material puteți consulta integral convocatorul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii