Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța se reunește miercuri în ședință ordinară. Iată lista completă de proiecte (document)

ro

11 Aug, 2016 17:23 2805 Marime text
Miercuri va avea loc prima ședință ordină a Consiliului Județean Constanța (CJC) în noua formulă completă. Pe ordinea de zi a  întrunirii programate pentru ora 13:00, se află 64 de proiecte care așteaptă aprobarea.
 
Primul din serie este cel referitor la oferirea titlului de cetățean de onoare al județului post-mortem istoricului Virgil Coman. Acesta, ca și alte 57 de puncte pe ordinea de zi îl are drept inițiator pe președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu. Trei dintre proiectele dezbătute pe data de 17 august sunt inițiate de vicepreședintele CJC, Dumitru Learciu, unul de vicepreședintele Claudiu Palaz, iar unul de către consilierul județean Marian Crușoveanu.
 
Pe aceeași ordine zi, figurează șase proiecte pentru acordarea de ajutor financiar mai multor persoane aflate în necesitate. De asemenea, punctul 39 face referire la numirea reprezentanților CJC în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.
 
Consiliul Județean va dezbate și organizarea de anul acesta a „Sărbătorii Recoltei şi a Vinului Dobrogean – Ediţia 2016”.
 
La finalul ședinței de miercuri este așteptată și prezentarea raportului de activitate administartorului special al RAJDP Constanța, Virgil Stan.
 
Prezentarea Raportului de activitate a domnului Stan Virgil – administrator special la R.A.J.D.P. Constanţa.
 
Întregul convocator al ședinței CJC de miercuri poate fi consultat în secțiunea Documente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii