Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţia imobiliară a DDN Global SRL de pe străzile Barbu Ştefănescu Delavrancea şi Salcâmilor, la mâna constănţenilor

ro

21 Dec, 2016 00:00 3799 Marime text
DDN Global SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Construire imobil tronson C cu regim de înălţime S+P+8+9+NT, locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter. Construire imobil tronson D cu regim de înălţime P+P+4+6E+NT, locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter. Construire imobil tronson E cu regim de înălţime parter - spaţiu comercial, amenajări exterioare în incintă şi împrejmuire“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Investiţia imobiliară va fi realizată pe străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 14 şi Salcâmilor nr. 11 din Constanţa. Informaţiile privind acest proiect se pot obţine la sediul APM Constanţa. Tot aici se pot depune şi observaţiile cu privire la această investiţie, între orele 9.00 şi 13.00.
 
Primăria Constanţa a emis, pentru investitorii Nicolae şi Gabriela Duşu, în luna octombrie a acestui an, certificatul de urbanism pentru desfiinţarea imobilelor corp C2, de 208 mp, corp C3 - birouri, de 186 mp, şi anexe (suprafaţa totală pe care se desfăşurau lucrările fiind de 394 mp). De asemenea, DDN Global SRL a obţinut şi Certificatul de urbanism 2974 din 5/10/2016, potrivit căruia cei doi investitori au demarat lucrările pe străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 14 şi Salcâmilor nr. 11 din Constanţa, pentru proiectul „Construire imobil tronson C cu regim de înălţime S+P+8+9E+NT pentru locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter, construire imobil D cu regim de înălţime S+P+4-6E+NT pentru locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter şi construire imobil tronson E cu regim de înălţime parter - spaţiu comercial, amenajări exterioare în incintă şi împrejmuire“.

Despre DDN Global SRL

Potrivit Registrului Comerţului, DDN Global SRL a fost înfiinţată în 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 152BIS. Capitalul social al firmei este de 500.000 de lei, integral vărsat în 50.000 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare. Asociat unic al societăţii este Nicolae Duşu, funcţia de administrator fiind deţinută de Dumitru Carapiti. Activitatea principală a societăţii este, conform codificării, „încheierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”. Societatea DDN Global SRL a primit de la Primăria Constanţa, de-a lungul timpului, contracte pentru realizarea mai multor parcări pe raza oraşului.

Citeşte şi:

Un complex imobiliar va prinde formă în cartierul Coiciu. Se vor ridica blocuri cu până la nouă etaje!

Se pregăteşte o nouă investiţie în cartierul Coiciu? Primăria a eliberat certificatul de urbanism

Confort Urban SRL şi SC DDN Global SRL amenajează două parcări noi în Constanţa (galerie foto)

Constanţa se îmbogăţeşte cu o nouă parcare. Vezi pe ce stradă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii