Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vienna Classic Christmas” Spectacol de excepţie, pe scena Casei de Cultură

ro

09 Dec, 2014 16:30 1841 Marime text
Pentru al şaselea an consecutiv în România, Strauss Festival Orchestra Vienna prezintă spectacolul „Vienna Classic Christmas”, un eveniment de excepție care va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, pe 19 decembrie, începând cu ora 19.30.

În cadrul evenimentului, orchestra va fi condusă de maestrul Willy Büchler. Vor fi prezenţi soprana Leontina Văduva şi tenorul Robert Nagy. Fiica iubitei interprete de muzică populară Maria Ciobanu, Leontina Văduva, a dat viață marilor eroine ale operei, bucurându-se de o ascensiune fulminantă. Aclamată la Royal Opera House, Metropolitan Opera New York sau la Opera din Paris, Leontina Văduva a fost distinsă cu numeroase premii. Tenorul Robert Nagy este pentru al doilea an consecutiv invitat în spectacolul „Vienna Classic Christmas”. 

Spectacolul de la Constanţa face parte dintr-un turneu național, care va începe pe 11 decembrie în Timişoara şi se va încheia pe 20 şi 21 decembrie, cu două concerte extraordinare, la Sala Palatului din Bucureşti.
Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online pe vandbilete.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii