Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concerte spectaculoase şi focuri de tabără Seawolves Bike Fest a ajuns la o nouă ediţie

ro

15 May, 2015 16:15 2005 Marime text
Seawolves MC România invită constănţenii şi nu numai la ediţia cu numărul VIII a întrunirii moto de pe litoral. Ediţia de anul acesta este programată în weekendul 12-14 iunie şi se va ţine într-o nouă locaţie, respectiv Camping S din Mamaia Nord: „Un camping amenajat şi dotat după standarde moderne (căsuţe, minihotel, spaţiu amenajat pentru corturi şi rulote, plajă proprie cu şezlonguri şi beach bar, duşuri cu apă caldă, restaurant şi terasă proprie, preţuri decente)”, se precizează pe pagina oficială a evenimentului.
 
Organizatorii anunţă că nu vor lipsi concursurile cu premii serioase, concertele rock, folk-ul live, cântările haiduceşti, parada moto sau artificiile. De asemenea, se anunţă şi surprize inedite.

Concerte spectaculoase şi focuri de tabără

Prima seară a evenimentului este dedicată iubitorilor de rock şi urechilor fine. Astfel, pe 12 iunie, vor concerta Forevermore (tribut Whitesnake), Melmac Riders (tribut Led Zeppelin), Wire (tribut AC/DC) şi Fireball (tribut Deep Purple).
 
Sâmbătă, 13 iunie, „vom avea plăcerea şi onoarea de a aplauda din nou formaţia Iris, ce va concerta după trei ani în formula care i-a consacrat: Cristi Minculescu, Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro şi Relu Marin”, anunţă organizatorii. Tot sâmbătă, cei prezenţi îi vor putea asculta pe cei de la Trooper, Melmac Riders (Serbia), Granulom (Bulgaria) şi Lupu’ cel Rău.
 
În plus, în fiecare seară, va avea loc un foc de tabără, lângă beach bar, care va fi deschis toată noaptea, pentru tradiţionalul recital folk & rock cu Silviu Covaci, acompaniat la tobe de maestrul Ionuţ Micu.

Accesul în camping

Preţul de intrare pe perioada celor două zile va fi de 30 de Ron. Accesul în camping se va face pe bază de brăţări, care vor fi de două feluri: brăţări pentru acces doar în zona de concerte şi terase şi brăţări pentru acces şi în zona de campare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii