Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupa Robin and the Backstabbers revine pe scena Clubului Doors

ro

05 Oct, 2015 18:01 2513 Marime text
În acest weekend, trupa Robin and the Backstabbers revine pe scena clubului Doors din Constanța, oferind un nou concert de senzație. Evenimentul este programat vineri (9 octombrie), începând cu ora 22.00.
 
Înființată în anul 2010, la inițiativa lui Andrei Robin Proca, Robin and the Backstabbers propune fanilor un tip aparte de muzică, „pop melodramatic”. Albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare, propulsându-i în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă.
 
Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri open air. Mult așteptatul volum secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”, Arhanghel’sk, a fost lansat în primăvara acestui an pe scena Clubului Doors.
 
Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară, voce), Oigăn (bass), Andrei Fântână (clape, saxofon), Radu Moldovan (percuție) și Vladimir Proca (tobe) ,cei șase protagoniști ai trupei Robin and the Backstabbers, au pentru constănțeni cea mai bună rețetă a succesului.
 
Biletele la concert pot fi achiziţionate la preţul de 25 de lei. Rezervările se pot face la numărul 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro/rezervari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii