Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Creanga de Aur, o grădină de vară ideală pentru petrecăreţi

ro

26 Jun, 2013 00:00 3927 Marime text
În chiar centrul Bucureştilor, pe Bd. Hristo Botev nr. 25, la câţiva paşi de Piaţa Unirii, într-o veche şi superba casa boierească,
s-a deschis un nou restaurant de care nu vei întârzia să te îndrăgosteşti – Creanga de Aur. Clădirea, proaspăt renovată, respiră încă aerul conferit de constructorul ei, nimeni altul decât celebrul inginer Anghel Saligny. Saloanele interioare ale restaurantului sunt concurate însă de o primitoare grădină în care poţi uita de iureşul oraşului. Preţurile, absolut decente, scad însă şi mai mult la masa de prânz când te poţi bucura de un discount de 30%, între orele 12.00 şi 15.00. Mai mult, poţi avea surpriza să fii răsfăţat şi cu o sticlă din Vinul Casei (Creanga de Aur by Senator Wine), ca bonus, la comenzi de peste 200 de lei. Creanga de Aur este locul ideal pentru o cină romantică sau o întâlnire de afaceri, o masă cu prietenii sau pentru organizarea unui eveniment. Indiferent că vrei să serbezi o aniversare, să organizezi o conferinţă, ca e vorba de o nuntă sau un botez, spaţiile generoase ale restaurantului (între care şi salonul de evenimente întins pe aproape 200 de metri pătraţi) îţi asigură ambientul optim. Iar bucatele şi serviciul sunt întotdeauna la înălţimea numelui acestui excelent restaurant cu specific românesc, dar şi internaţional - Creanga de Aur.

De la draughtul de Grolsch la vinurile de colecţie din România şi din Franţa, de la delicioasele preparate româneşti la bucatele nemaivăzute din felurite bucătării, oferta restaurantului Creanga de Aur este menită să satisfacă toate gusturile. Cei mai buni mici din Bucureşti (având două variante de compoziţie – oaie & vită, respectiv porc şi vită) fac casă bună cu ciorba de burtă, supa de pui cu legume şi tăiţei, pomana porcului, cârnaţii de Pleşcoi şi toate celelalte minunăţii gătite de bucătarul şef şi echipa sa. Oricând poţi savura o cafea marca Contego Coffee (90% Arabica, 10% Robusta) – single origin din India, Tanzania, Honduras sau Guatemala. Coniacul Frapin, şampania Gosset şi spirtoasele de cea mai bună calitate acompaniază şi ele, la Creanga de Aur, un prânz select, o cină romantică ori un eveniment festiv cu 100-120 de invitaţi.
Aici vă veţi aminti, cu siguranţă, celebrele cuvinte ale lui George Bernard Shaw: ”Nu există dragoste mai sincera decât dragostea pentru mâncare!” Şi trebuie să fiţi pregătiţi, căci vizitând Creanga de Aur, cu siguranţă vă veţi îndrăgosti... Noi ne-am îndrăgostit de gradina de vară cu pavilioane şi umbreluţe, cu sucuri dulci şi răcoritoare, cu cafea bună şi deserturi delicioase.

OFERTA  ANULUI 2013 LA RESTAURANTUL CREANGA DE AUR:

2+1 GRATIS LA TOATE BĂUTURILE!
Este vorba despre: vin, bere, apă, răcoritoare, cognac, champagne, aperitive, digestive, whisky, vodka, gin, tequila, rum, cremă de whisky, cocktailuri alcoolice şi non alcoolice, cafea, ceai, ciocolată caldă, smothies, frape etc.
MASA DE PRÂNZ: discount 30% (intre orele 12.00 si 15.00)
NUNTA: 49 euro/persoană (duminica), 59 euro/persoană (sâmbătă)
BOTEZ: 43 euro/persoană (duminica), 51 euro/persoană (duminica)
ANIVERSARE: 39 euro/persoană
CONFERINŢĂ: 10 euro/persoană
DATE DE CONTACT: Bd. Hristo Botev nr. 25 (zona Unirii), Sector 3, Bucureşti; 0742.303.623; https://www.facebook.com/CreangaDeAur
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii