Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rareș Totu şi Dean Bowman, pe scena din Doors Club

ro

29 Oct, 2016 23:31 2715 Marime text
Doors Club organizează mâine seară, de la ora 20.30, un concert de excepție susținut de Rareș Totu în compania unuia dintre cei mai apreciați soliști americani de soul-jazz, Dean Bowman.

Concertul 50/35 face parte dintr-o serie mai amplă de recitaluri susținute de Rareș Totu care a aniversat anul trecut 35 de ani de carieră. Prețul unui bilet este 40 de lei.  

Rareș Totu a fost component sau colaborator al unor grupuri precum Compact, Semnal M, Rodion GA sau Progresiv TM. A colaborat cu artiști de renume din țară și din Ungaria, Germania, Austria și SUA. A cântat în deschiderea mai multor trupe de renume internațional dintre care amintim Deep Purple, Uriah Heep, Iron Maiden, Winger, Animals. Este un protagonist obișnuit al festivalelor de blues și jazz din țară și din Europa.

Dean Bowman este recunoscut ca fiind una dintre cele mai bune voci din industria muzicală. Poate cânta orice, despre el spunându-se că este un cântăreț de jazz cu suflet de rocker. A colaborat cu nume mari ale industriei muzicale de gen de la Don Byron, Steve Coleman, Charlie Hunter la John Paxton și Ray Charles.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii