Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mă întorc la tine, iar şi iar, mare albastră“ Unde te poţi distra pe litoral în acest weekend (galerie foto)

ro

19 Jun, 2015 00:00 2393 Marime text
În mini-vacanţa de 1 Mai, briza răcoroasă a mării, nisipul fin de pe plajă și petrecerile până la răsărit organizate pe litoralul românesc au atras ca un magnet constănțeni și turiști. Toţi cei fideli versului „Mă întorc la tine, iar şi iar, mare albastră“ revin la Constanţa pentru noi distracţii, petreceri inedite şi răsărituri.

19 iunie. Cluburile de la malul mării îşi redeschid porţile pentru un nou sezon estival

Goblin Constanţa Beach organizează un weekend cu multe surprize. La platane va fi prezent Şhurubel, alături de colegul său de la Radio 21, Cristi Stanciu. Vineri şi sâmbătă seară, de la ora 22.00, „se lasă cu muzică bună, băuturi răcoroase şi distracţie ca la carte“, promit organizatorii. Intrarea este liberă. De asemenea, cine îşi sărbătoreşte ziua de naştere/onomastica la Goblin Constanţa Beach primeşte o sticlă de şampanie şi un rând de shot-uri pentru toţi invitaţii, din partea casei.
 
În această seară, starul de la Hollywood, Costas Mandylor, celebru pentru rolul din filmele horror „Saw“, va fi prezent în Crema Summer Club, începând cu ora 23.00, în calitate de invitat special. Accesul este liber.
 
După numeroase petreceri organizate sezonul trecut, în această seară, Le GaGa Mamaia îşi redeschide porţile. Un alt club de la malul mării care şi-a anunţat deschiderea pe 19 iunie este Fratelli Beach & Club Mamaia. DJ Pete, cel care deţine toate atributele pentru a crea o noapte magică, va asigura distracţia, începând cu ora 23.30. De asemenea, va fi prezent şi Ruky DeeJay. Minorilor nu le este permis accesul.
 
Tot în această seară, El Comandante organizează o nouă ediţie a petrecerii „Bad Girls“. „Fetele bune se duc în rai... fetele rele se duc unde vor ele“, scriu, cu umor, organizatorii, pe pagina oficială de Facebook a evenimentului. Distracţia începe de la ora 21.00.
 
Pe 19 iunie, cei prezenţi în Bellagio se vor distra pe ritmuri de saxo & beat, show-ul fiind oferit de doi instrumentişti talentați, Cosmin Iordache (Coss Mean Percussion) și Dani Caraiani (SaxoCaraiani).
 
Tot în această seară, începând cu ora 22.00, Argo Beach (Mamaia Nord) dă startul petrecerilor dedicate sezonului estival 2015. Organizatorii promit „cea mai bună muzică, până la răsăritul soarelui“.
Bogdan Nistor, „moldovean în slujba comediei“, cum îi place să afirme, va fi protagonistul unui nou show de stand-up comedy, alături de Iulian Aramă. Spectacolul este programat în localul BierHaus, în această seară, de la ora 21.00. Un bilet costă 10 de lei.

În weekend-ul 19-21 iunie, Kudos Beach invită constănţenii să se bucure de soare şi de muzică bună. „Weekend-ul acesta avem un invitat de seamă, Tom Novy, alături de Kivu şi Alin G“, precizează organizatorii pe pagina oficială de Facebook.

20 iunie. Petreceri până la primele ore ale dimineţii

Şi EGO Club Mamaia îşi redeschide porţile pentru un nou sezon de distracţii. Cu această ocazie, pe 20 iunie, DJ Jay Psar, artistul care a devenit repede cap de afiş în Belgia, va fi prezent în EGO pentru o seară incendiară.
 
Tot pe 20 iunie, prima „plaja independentă cu înclinaţii artistice din România“, un spaţiu alternativ ce promovează concertele, expoziţiile, spectacolele de teatru sau improvizaţiile, Oha Beach, le propune constănţenilor şi turiştilor o seară în compania artiştilor de la Duro Disco, Vast Solo, Haute Culture şi Kosta. Accesul este liber, iar distracţia începe de la ora 22.00.
Sâmbătă seară, sezonul estival 2015 se deschide oficial şi la Marttinez Beach din Mamaia Nord. Atmosfera va fi întreţinută de trupa Hot Play. În aceeaşi seară, Fratelli Beach & Club Mamaia organizează petrecerea „Welcome to Fratelli“, de la ora 23.30.
 
Şi Crema Summer Club Mamaia organizează o petrecere sub titulatura „Summer Mood“. Evenimentul este programat de la ora 23.00, iar seara va fi animată de DJ George Iordan.
 
Petrecăreţii pot alege să se distreze la evenimentul „Party Para la Resistencia“, organizat sâmbătă, de la ora 21.00, în El Comandante. Tot sâmbătă, dar în Bellagio Club Mamaia, este programată petrecerea „Summer Sun Party“.
 
De asemenea, în weekend.ul 20-21 iunie, la Constanţa va avea loc un eveniment special dedicat iubitorilor de... pisici. Peste 200 de pisici de rasă vor putea fi admirate la Pavilionul Expoziţional din Mamaia, în cadrul Expoziţiei Feline Internaţionale de Vara SofistiCAT „Corabia pisicilor“, ediţiile 41- 42. „Vor veni la ţărmul Mării Negre, din toate colţurile lumii, pentru a defila în faţa a patru arbitri internaţionali, feline superbe din peste 15 rase“, se menţionează într-un comunicat.
 
Expoziţia-concurs, organizată de Asociaţia Felină SofistiCAT, va avea loc sâmbătă, 20 iunie, între orele 13 şi 20, respectiv duminică, 21 iunie, între orele 10 şi 17, punctul culminant fiind reprezentat de finala „Best în Show“. Un bilet costă 10 lei, pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar copiii sub 12 ani au acces gratuit. Până în prezent, peste 150 de persoane şi-au confirmat prezenţa, potrivit paginii oficiale de Facebook a evenimentului.

21 iunie. Weekend-ul se încheie... cu ghirlande şi jazz

Pe 21 iunie, la Zoom Beach, începând cu ora 21.00, ELSA Constanța, prin intermediul departamentului Resurse Umane, organizează o petrecere în cinstea încheierii unui alt an de facultate. Tematica aleasă de această dată este „Hawaii“, cu nelipsitele ghirlande specifice. Pentru o atmosferă și mai exotică, „vom avea și un foc de tabără“, se precizează pe pagina oficială a petrecerii.
 
Duminică seară, constănţenii sunt invitaţi la o petrecere retro care va avea loc în El Comandante. Tot duminică, începând cu ora 20.00, localul La Historia de Argentina organizează o seară relaxantă de jazz, invitatul special al evenimentului fiind Lucian Săuleanu. Artistul este un muzician experimentat şi profesionist, care cântă la saxofon şi la clape.
 
Weekend-urile viitoare vor începe în forţă pe litoralul românesc, cu petreceri tematice şi artişti îndrăgiţi de public. Connect-R şi Anda Adam sunt doar doi dintre cântăreţii care vor concerta la malul mării în luna iulie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii