Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrunirea moto a litoralului revine cu cea de-a 4-a ediţie Seawolves Bike Fest Mamaia 2011

ro

06 Jun, 2011 08:14 2788 Marime text

popup_seawolvesbikers-223x300.jpgIn weekendul 10 - 12 Iunie va asteptam in aceeasi locatie ca si anii trecuti, campingul "Tabara Turist" - situat la marginea statiunii Mamaia, un camping decent, cu un ambient foarte placut si cu conditii de campare excelente (plaja proprie, umbra, toalete curate si dusuri cu apa calda non-stop, restaurant autoservire, parcare moto).

Pregatim pentru voi aceleasi standarde de distractie si confort, si poate chiar mai mult decat atat. Nu vor lipsi berea ieftina, concursurile pe mare si pe uscat, concertele rock pe o scena adevarata de 50.0000 de wati, live folkul si cantarile haiducesti in jurul focului de tabara, parada moto, late night show'ul sau artificiile.

Vor urca pe scena:

Vineri, 10 Iunie
Magica
Symbolic (Bulgaria)
Bucovina
Bucium

Sambata, 11 Iunie
Compact
Trooper
Old No 7 (tribut Dio)


Incipient

"Master of ceremony" la eveniment va fi Cristi Hrubaru (Rock FM)


Ca si anii trecuti, motoarele sau masinile vor fi parcate separat de locurile de campare, intr-un spatiu special amenajat si supravegheat non-stop (in interiorul campingului, bineinteles).
Pretul de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 30 Ron.

Cazarea se poate face fie la cort - gratuit bineinteles - (cum am spus mai sus, conditiile in camping sunt excelente, toalete foarte curate ...si multe, iar la dusuri este apa calda non stop), fie la hotelurile din apropierea campingului - despre care vom reveni cat de curand cu detalii.

Sursa: http://forum.seawolves.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii