Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intrarea este liberă Concert Double Six, la Constanţa

ro

15 Dec, 2015 21:39 2255 Marime text
Vineri, începând cu ora 21.00, Diana Arvinte şi Double Six vor susţine un concert în localul Rock Halle din Constanţa. Intrarea este liberă!

Originară din Constanţa, Diana Arvinte, în cadrul concursului Vocea României, la care a participat în 2003, a interpretat piesa “American Woman”, varianta Lenny Kravitz. Loredana Groza a fost prima care s-a întors să o vadă pe Diana, fiind urmată de Horia Brenciu, care a declarat: “Aş fi regretat toată viaţa dacă nu mă întorceam!”. Diana Arvinte a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu.

Double Six este o trupă de coveruri pop-rock, care s-a înfiinţat în anul 2006, având o activitate intensă în industria muzicală. Grupul a cântat în deschiderea unor spectacole mari, cu artişti de renume, precum Anda Adam, Spitalul de Urgenţă, Gheorghe Gheorghiu şi multi alţii. Din membrii trupei fac parte: Diana Arvinte (voce), Dan Burlacu (chitară solo), Gelu Oprea (chitară armonie), Sebastian Mitri (chitară bass), Laurenţiu Gancev (tobe) şi Ştefan Crăciun (tehnician sunet).                                           
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii