Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În weekend-ul 24-26 iulie Maraton de petreceri şi concerte, în Mamaia, Vama Veche şi Costineşti (galerie foto)

ro

24 Jul, 2015 00:00 6700 Marime text
Constănţenii, dar şi turiştii de la malul mării care vor să petreacă un weekend inedit, vor avea parte de un program atractiv şi variat. Cei prezenţi pe litoralul românesc vor putea asculta cele mai apreciate trupe din ţară, dar şi pe cei mai căutaţi artişti ai momentului. Vama, Zdob şi Zdub, Alternosfera, Direcţia 5, CTC, B.U.G. Mafia, Loredana Groza, Nicoleta Nucă şi Tranda sunt doar câteva dintre trupele şi artiştii care îşi vor încânta fanii cu un show incendiar.
 
Vineri, 24 iulie. Loredana Groza, Direcţia 5, Tranda, CTC şi Out of Doors Fest
 
Fratelli Beach & Club Mamaia îşi deschide porţile pentru noi seri marcate de distracţie. Prin urmare, în această seară, începând cu ora 23.30, Ruky DeeJay va aduce energie pe ringul de dans, alături de invitatul special, DJ Hands Solo, care va fi prezent în Fratelli şi sâmbătă seară.
 
În fiecare vineri, la Doors Beach, au loc proiecţii pentru constănţeni şi turişti. Organizatorii propun pentru această seară filmul „Le Dîner de Cons”. Thierry Lhermitte îl interpretează pe rafinatul şi, în egală măsură, infatuatul publicist de meserie şi farseur prin vocaţie, Pierre Brochant. În fiecare joi, la ora cinei, acesta participă într-o luxoasă locuinţă la un bizar concurs ritualic, la care sunt invitaţi toţi prietenii săi excentrici. Intrarea este liberă.
 
Pe scena Clubului Bellagio din Mamaia, în această seară, va susţine un concert live una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală românească, Loredana Groza, numărul unu în materie de show-uri. Artista vine la malul mării însoţită de Bandul Agurida.
 
Tot vineri seară, la Princess Summer Club, va susţine un spectacol Okan Yasin. Artistul îi va distra pe cei prezenţi interpretând melodiile lui Pitbull, un cunoscut rapper american de origine cubaneză. Distracţia începe de la ora 22.00. De la aceeaşi oră, Tranda, care şi-a început cariera muzicală în 2002, va concerta în localul Heaven’s Hell. Intrarea este liberă, iar de warm-up se va ocupa DJ Kronk.
 
În Gremlin Club Mamaia, vineri şi sâmbătă, e petrecere în toată regulă, cu muzică mixată de DJ Evilmust. Intrarea este liberă, în ambele seri. O altă petrecere care este programată vineri seară este cea din Le GaGa, care va fi gazda evenimentului intitulat „Break Free”. Distracţia continuă şi în Crema Summer Club, unde va mixa DJ Harra.
 
În această seară, dar şi sâmbătă seară, începând cu ora 23.00, Luv din staţiunea Mamaia organizează petrecerea „The Greatest Luv of All”. Atmosfera va fi întreţinută, ca de obicei, de DJ Alexunder Base, DJ Maryo şi DJ Smart. Pe Insula Ovidiu, tot în această seară, dar de la ora 21.00, va avea loc o seară de neuitat cu Nea Jean.
 
Îndrăgita trupă de muzică pop-rock Direcţia 5 revine la Constanţa, pentru a susţine un concert live. Recitalul va avea loc pe 24 iulie, în EGO Club Mamaia. Marian Ionescu şi ceilalţi membrii ai formaţiei vin să încânte constănţenii cu melodii precum „Dacă-ai şti”, „Altul mai bun”, „Emoţie”, „Exact în inima ta”.
 
Începând cu ora 21.00, în seara aceasta, Mango Beach va fi gazda unui show de stand-up comedy susţinut de comedianţii Bogdan Nistor şi Adi Bobo. Evenimentul se desfăşoară în sistemul suport artist (10 lei). Bogdan Nistor, moldovean în slujba comediei, cum îi place să afirme, face parte din noua generaţie de comedianţi, iar Adi Bobo este cunoscut pentru capacitatea lui de a cuceri publicul prin energia şi naturaleţea sa.
 
Pe litoralul românesc, Navi prezintă un nou concept de show live, în care vocea și chitara au rolurile principale. Artista concertează pe 23, 24, 25 şi 26 iulie, de la ora 20.30, la Pura Vida Beach Bar & Hostel. Muzica lui Navi combină melancolia și energia cu naturalețe, fiecare piesă spunând o poveste. Intrarea este liberă.
 
Tot pe 24 iulie, Goblin readuce hip-hop-ul în Vama Veche. DOC, Deliric şi Vlad Dobrescu se numără printre cele mai cunoscute nume ale hip-hop-ului românesc, excelând atât prin albumele de grup, cât şi prin albumele solo, lansate de-a lungul carierei de peste 15 ani. De asemenea, cei prezenţi în Goblin din Vama Veche vineri seară îi vor asculta şi pe Chimie, originar din Constanța, dar şi pe Gojira şi Planet H, un duo electrizant. Distracţia începe de la ora 21.00, iar un bilet costă 15 lei.
 
După un an de zile de la ultimul concert pe care l-au susţinut în România, renumita trupă germană Farfarello va concerta din nou la noi în ţară. Mani Neumann şi Ulli Brand, parteneri pe scenă de 33 de ani, vor concerta în această seară, de la ora 23.00, la Papa la Şoni, în Vama Veche. Cu 19 albume la activ şi peste 4.000 de concerte în toată lumea, Farfarello va interpreta în primă audiţie ţara noastră melodii care vor apărea pe următorul lor CD.
 
Un alt spectacol de stand-up comedy, al cărui cap de afiş este Marius de la trupa Spitalu’ 9, este programat în această seară, dar în localul La Barbă Neagră din Vama Veche. Evenimentul începe de la ora 22.00.
 
Distracţia continuă şi în Mega Discoteca Tineretului Costineşti, unde, în seara aceasta, este programat concertul formaţiei B.U.G. Mafia, o trupă de hip-hop din România, fondată în anul 1993. Dintre melodiile grupului, amintim „Lumea e a mea”, în colaborare cu Loredana Groza, „Cine e cu noi”, „Româneşte”, „Străzile”.
 
Out of Doors Fest a ajuns la ediţia cu numărul trei. „Anul acesta ne vedem la White Horse Costineşti”, au precizat organizatorii, pe pagina oficială a evenimentului, care va avea loc în perioada 24-25 iulie. Intrarea costă 35 de lei, iar abonamentul pentru cele două zile, 55 de lei. Aşadar, pe 24 iulie, vor concerta Vama, Omul cu Şobolani, Maddriven, Popa Sapka şi Treişpe cuvinte. În deschidere, distracţia va fi asigurată de Trupa Hangover şi UnAbleKain. Pe scena Out of Doors Fest, pe 25 iulie, va urca singura trupă Tribute Rammstein din România, Ramm-Brand(t), fondată în noiembrie 2007. De asemenea, cei prezenţi îi vor putea asculta pe Zdob şi Zdub, Alternosfera, Trooper, Desant şi The Purple Dandies. Biletele sunt disponibile la White Horse Costineşti, Doors (terasă) şi pe www.doorsclub.ro.
 
Pentru iubitorii de teatru, în Jupiter, în această seară, de la ora 21.00, va avea loc piesa „Un bărbat și mai multe femei”. Datorită interpretării impecabile a Magdei Catone şi a lui Claudiu Bleonț, este cel mai bine vândut spectacol la Teatrul de Vară Jupiter. Acțiunea piesei este foarte simplă: personajul masculin principal, Claudiu Bleonț, întâlnește, în demersurile sale de a obține un document oficial, diferite tipologii feminine, cu care este forțat să se înțeleagă. Interacțiunea dintre el și celelalte personaje este una obositoare, lucru care îl forțează cumva să se preschimbe într-un personaj de forță. Biletele costă 20 de lei şi se pot achiziţiona de la Casieria Teatrului de Vară Jupiter, între orele 16.00-22.00, sau online, de pe www.evenimentelitoral.ro.
 
Un alt concert care va avea loc în această seară, începând cu ora 21.00, este cel din Năvodari, la No Name Beach, unde vor fi prezenţi membrii formaţiei Colonist pe Lună. Grupul abordează un rock alternativ cu influenţe de blues şi heavy-metal.
 
Sâmbătă, 25 iulie. O nouă ediţie a evenimentului Liberty Parade
 
Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale verii, Liberty Parade, a ajuns la ediţia cu numărul XIII. Anul acesta, va avea loc pe 25 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Evenimentul va porni din stațiunea Olimp, sub forma Caravanei de camioane. Acestea merg spre Saturn, drumul devenind un uriaș ring de dans. Peste 70.000 de tineri sunt aşteptați să participe la ceea ce înseamnă trecerea la noul nivel în distracțiile pe plajă. Liberty Parade, o manifestare plină de culoare și veselie, înseamnă cel mai mare eveniment dance din România, muzică dance timp de peste 12 ore, costume, machiaje stridente şi prieteni. Intrarea este liberă şi permisă doar persoanelor care au împlinit 18 ani.
 
Nicoleta Nucă, una dintre fostele concurentele X Factor, va concerta live în localul La Cucaracha, în staţiunea Mamaia, de la ora 14.00. Şi legendarul DJ Sorin Lupaşcu îşi dă întâlnire cu constănţenii şi turiştii sâmbătă seară, de la ora 23.00, la Doors Beach. Nu va veni singur, ci împreună cu impresionanta sa colecţie de vinyl-uri şi benzi de magnetofon. O altă opţiune pentru petrecăreţi este petrecerea organizată în Le GaGa şi intitulată „Saturday Escape”.
 
Playa Papaya din staţiunea Mamaia continuă seria de petreceri exotice pe plajă. Sâmbătă seară, distracţia va fi asigurată de DJ Lady Raizah, Roxana Zanga (percuţie şi tobe), Mădălina Pavel (percuţie/djembe) şi Mario (percuţie/djembe), proaspăt în echipă. Se anunţă un weekend cu ritmuri africane şi tobe tribale.
 
Tot sâmbătă, vor fi lansate lampioane, la Cafe Plaza Casino din Mamaia. De asemenea, Heaven's Hell organizează o nouă ediţie a petrecerii „Music is my drug”. Evenimentul este programat la ora 22.00. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Kronk, iar cei prezenţi se vor distra pe ritmuri de hip hop, dance hall, reggae, trap, rock'n'roll, „toate asezonate cu shot-uri, long-drinks şi mult chef de distracţie”, după cum anunţă organizatorii. Intrarea, ca de obicei, este liberă.
 
Sâmbătă seară, cei mai cunoscuţi rapperi din România revin la Costineşti. Astfel, Cheloo, Ombladon şi Freaka Da Disk, membrii formaţiei Paraziţii, se pregătesc de un concert incendiar care va avea loc la Mega Discoteca Tineretului din Costineşti, pe 25 iulie.

În toiul verii, membrii formaţiei Moonlight Breakfast vin la Constanţa pentru a susţine un concert pe Plaja H2O. Recitalul este programat sâmbătă seară. Înfiinţată în 2011, trupa Moonlight Breakfast abordează un sound electro cu nuanţe de soul şi funk. În 2013, trupa a luat decizia de a se muta la Viena.
 
Weekend-ul acesta, Ambros din Constanţa are plăcerea de a-l prezenta pe Don Michè, absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, care revine în România, după opt ani de activitate artistică în Italia. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 iulie, începând cu ora 20.00. Cei prezenţi se vor bucura de melodii napoletane, cântate în dialect şi acompaniate cu intervenţii de flaut.
 
Pe 25 iulie, localul Papa la Şoni din Vama Veche găzduieşte un concert de excepţie, al cărui cap de afiş este formaţia românească Robin and the Backstabbers. Evenimentul este programat începând cu ora 23.00.
 
Duminică, 26 iulie. Se încheie un weekend plin de evenimente
 
Duminică, începând cu ora 12.00, pe Plaja Strings din Mamaia Nord va avea loc o petrecere. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Katoline. Tot duminică, de la ora 22.30, localul Papa la Şoni din Vamă prezintă concertul susţinut de membrii formaţiei Jazzybirds. De asemenea, la Kudos Beach, în perioada 26-28 iulie, vor fi prezenţi Negru, Nocturno, Diego şi Double Deez, dar şi Mano şi Azteca.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii