Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziţie de fotografie şi grafică în Vama Veche

ro

23 Aug, 2015 17:46 1522 Marime text
Unul dintre evenimentele programate săptămâna viitoare în Vama Veche se referă la expoziţia de fotografie şi grafică „Himere”, imaginată de Alexandra Crisbasan.

„Acest proiect vorbește despre ceea ce vedem și ceea ce percepem ca fiind real la un nivel care ne conectează pe toți într-un mod necunoscut și imprevizibil nouă, într-un mod prin care deducem că ceea ce pare este doar o himeră, o iluzie creată de puterea subiectivă a percepției noastre; iar ceea ce este rămâne necunoscut și se ascunde în umbra himerei realității pe care noi ne-o creăm colectiv sau individual”, scrie Alexandra Crisbasan pe pagina oficială a evenimentului.

„Fotografiile vorbesc din punctul de vedere al spectatorului, cel care inițiază iluzia prin percepție, (...), iar lucrările de grafică vorbesc din punctul de vedere al celui fotografiat și cum percepe el sau ea, tot ceea ce ține de el și de viața sa, realitatea sa și vă arată că «nimic nu este ceea ce pare»”, mai notează artista.
 
Expoziţia de fotografie şi grafică este programată pe 25 august, de la ora 19.30, la Open Stage – Vama Veche, numărându-se printre evenimentele care au loc în cadrul Festivalului „Vama sub lumini de Oscar”.
 
Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii