Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doors Club te așteaptă să dovedești că ai talent

ro

27 Nov, 2015 15:14 1643 Marime text
Mâine, de la ora 18.00, Doors Club te așteaptă să dovedești că ai talent! „Talent Show” este un concurs organizat de Interact Pontus Euxinus și adresat, în principal, liceenilor care se simt în măsură să participe.

„Ideea de bază a concursului este de a promova creativitatea, spontaneitatea și de a dezvolta simțul artistic. Cu un succes de proporții la nivel național și cu o participare mare la edițiile anterioare, acest proiect nu intenționează să aducă în prim plan un anumit talent, ci, mai curând, modul în care talentul poate convinge că este deosebit”, anunţă organizatorii.

Care este regulamentul concursului

a) Un concurent se poate înscrie la o singură secțiune şi un singur moment, pe formularul online http://goo.gl/forms/gJMW9FR51X .
b) Durata maximă a momentului artistic este de zece minute. 
c) Juriul va nota evoluţia concurenţilor, în baza unui sistem unic de punctaj, conform unei fişe de evaluare.
d) Deciziile juriului sunt irevocabile şi nu pot fi contestate. Juriul îşi rezervă dreptul de a întrerupe concurentul în cazul unei prestaţii neadecvate, precum şi în cazul depăşirii timpului alocat fiecărui concurent.
e) Negativele pentru piesele muzicale pot conţine backing vocal diferit de linia melodică principală cântată de solist.

Concursul va fi jurizat de Vitcu-Hanțiu Daniela, decan al Facultății de Arte Ovidius, Constanța, Deleanu Alexandru, manager White Nights Studio, şi Cristian Gabriel Munteanu, vocalist Acoustic Dream. Intrarea costă zece lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii