Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebrul „Bună seara, prieteni” se va auzi la malul mării! Cristi Minculescu şi Iris vin la Constanţa

ro

18 Sep, 2015 15:36 2422 Marime text
În mai puțin de o lună, la Casa de Cultură din Constanţa va răsuna muzica rock! Cea mai frumoasă filă a rock-ului românesc şi cele mai pure emoţii vor fi îmbinate cu pasiune de Cristi Minculescu şi Iris, într-un concert extraordinar, pentru publicul de la malul mării. 
 
Naționala de rock a României se reunește și invită fanii constănțeni să cânte împreună cu ei. Concertul de la Constanţa este programat pe 12 octombrie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Recitatul face parte din turneul național „Cristi Minculescu şi IRIS – Din nou împreună”, care se va desfășura în 14 orașe din România și la Chișinău.
 
Vocea inconfundabilă, maniera de interpretare a melodiilor, concertele impresionate şi tradiţionalul salut „Bună seara, prieteni!" sunt doar câteva dintre atributele care l-au transformat pe Cristi Minculescu într-un artist legendar. Prin urmare, concertul de la Constanţa se anunţă a fi unul de neratat.
 
Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta, dar şi online, pe site-ul www.iabilet.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii