Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert caritabil Mircea Vintilă, în Doors Club

ro

19 May, 2015 00:00 2609 Marime text
Renumitul interpret de muzică folk Mircea Vintilă concertează la Constanța, într-un eveniment de excepție organizat în Doors Club. Concertul face parte dintr-un proiect amplu derulat de Clubul Rotary Pontus Euxinus Constanța, numit „Muzică pentru un zâmbet”.

Rotary este o organizație internațională ai cărei membri sunt oameni care își dedică timpul acțiunilor umanitare, oameni care motivează și susțin proiecte ce vin în ajutorul comunității, fără a cere, în schimb, beneficii materiale.

Fondurile obținute în urma acestui concert vor servi la dotarea și mobilarea unei săli din Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanţa.  Tinerii cu dizabilități vor fi ajutați în direcția unei integrări socio-profesionale mai rapide.

Hiturile, dar și cele mai noi compoziții marca Mircea Vintilă pot fi ascultate live, duminică, 24 mai, de la ora 20.00, la Doors Club.
Biletele se pot achiziționa la prețul de 35 de lei, de la sediul clubului Doors de pe strada Traian nr. 68A. Rezervări: 0763.661.622.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii