Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Revelaţia ultimilor ani” Concert Adrian Naidin în Vama Veche

ro

23 Aug, 2015 17:02 2195 Marime text
Cunoscutul violoncelist Adrian Naidin va încânta publicul prezent în Vama Veche, săptămâna viitoare. Considerat de mulţi revelaţia ultimilor ani datorită măiestriei sale de a îmbina cu succes mai multe genuri muzicale, artistul va susţine un spectacol marţi (25 august), de la ora 23.00, în localul Papa la Şoni, în cadrul Festivalului „Vama sub lumini de Oscar”.
 
Adrian Naidin a colaborat în 2013 cu Moby pentru coloana sonoră a filmului „The Necessary Death of Charlie Countryman”, un important proiect al actorului american Shia LaBeouf. Violoncelistul se bucură şi de alte reuşite, precum numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale de muzică.
 
 „Muzica este o aspiraţie către mântuire, o cerere de iertare a omului faţă de Dumnezeu şi faţă de copacul tăiat pentru a fi transformat în instrument muzical. Nu există muzică fără iubire şi nu există iubire fără iertare. Sunt sunete pe care nu le pot exprima prin violoncel, pian sau orice alt instrument. Cel mai mare artist este natura, dar deasupra ei este Dumnezeu. Apoi vin oamenii. Noi, artiştii, suntem nişte intermediari între teluric şi celest”, mărturiseşte Adrian Naidin pe blogul său.
 
Sursa foto: Facebook.com (Papa la Şoni)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii