Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana mobilă Blood Network ajunge în Constanța, în Parcul Tăbăcăriei. Donatorii, recompensaţi cu bilete gratuite la Neversea

ro

30 Jun, 2017 20:42 4411 Marime text
Sâmbătă, 01 iulie și duminică, 02 iulie, caravana mobilă BLOOD NETWORK se va afla în Constanța,în Parcul Tăbăcăriei, lângă City Park Mall, pe strada Alexandru Lăpușneanu, între orele 08.00-12.00.

La evenimentul din Parcul Tăbăcăriei din Constanţa vor participa reprezentanții Festivalului NEVERSEA, dar și reprezentanții Centrului de Transfuzii Sanguine Constanța.

Reprezentanţii Neversea reamintesc că că cine donează sânge la caravana mobilă primește un bilet gratuit la festivalul UNTOLD sau la festivalul NEVERSEA. 

La sfârşitul săptămânii viitoare orașul Constanța se va transforma în polul distracției de la Malul Mării Negre. Jason Derulo, Rita Ora, Dua Lipa, Years&Years, Afrojack, Tiesto, Fatboy Slim și mulți alții vor urca pe cele 7 scene ale celui mai mare festival de pe litoralul românesc, NEVERSEA.
 
La prima ediție a festivalului, segmentul de plajă cuprins între plaja Modern și plaja Trei Papuci se va transforma în plaja NEVERSEA.

În cele trei zile de festival este așteptat un trafic de peste 150.000 de persoane din țară și din străinătate, dar și peste 150 dintre cei mai buni artiști ai momentului.

În line-up-ul festivalului NEVERSEA anunțat deja, mai urcă peste 40 de artiști.

Sursa foto: Facebook/Neversea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii