Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Broadway & Legendary găzduieşte o seară de jazz

ro

10 Feb, 2015 13:48 1721 Marime text
Joi, 19 februarie, începând cu ora 20.30, localul Broadway & Legendary găzduieşte un nou concert de jazz susţinut de Mădălina Petre şi Alex Olteanu. Cei doi artişti au pregătit un repertoriu format din piese de dragoste, alese special pentru Valentine’s Day şi Dragobete.
 
Mădălina Petre studiază muzica de la vârsta de nouă ani. A frecventat cursurile Universităţii de Muzică din Bucureşti şi pe cele ale Conservatorului Superior din Trieste, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale. Perfecţionarea şi maturizarea artistei au venit odată cu participarea la diferite programe muzicale, printre acestea numărându-se „Keep an Eye on Summer Jazz School” (Amsterdam), „Festivalul IconArts” (Sibiu), Concertul de Jazz din cadrul Festivalului de Chitară Clasică din Târgu-Mureş.

Alexandru Olteanu, după 12 ani în care a studiat pianul clasic, şi-a dorit să devină pianist concertist, însă a descoperit pasiunea pentru muzica improvizată, care l-a direcționat inevitabil către muzica jazz. În 2012, a obţinut premiul pentru cel mai bun pianist la Festivalul Studențesc de Jazz de la Târgu Mureș, iar un an mai târziu, Marele premiu la Festivalul de Jazz de la Sibiu, cu trio-ul Blue Train.
 
Preţul unui bilet pentru spectacolul de la Constanţa costă 20 de lei. Localul se află pe Bulevardul Mamaia, lângă pasarela din Satul de Vacanţă.

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii