Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se deschide sezonul estival Antonia şi Alex Velea, într-un concert la malul mării

ro

22 Apr, 2015 10:01 2555 Marime text
Bellagio Club Mamaia deschide sezonul estival cu un concert incendiar susţinut de doi dintre cei mai cunoscuţi artişti ai momentului: Antonia şi Alex Velea. După primul concert susţinut împreună la Sala Palatului din Bucureşti, cei doi artişti vin împreună pentru prima dată pe litoral, în Club Bellagio din Mamaia.
 
Concertul este programat pe 1 mai, iar cei prezenţi în Bellagio vor putea asculta hit-urile pe care Antonia şi Alex Velea le interpretează separat, dar şi piese pe care le vor cânta împreună. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0722.323.324 sau pe pagina de facebook a clubului Bellagio Club Mamaia.
 
Antonia s-a născut în anul 1989, la Bucureşti. De la vârsta de cinci ani, a trăit alături de părinţii săi în Statele Unite. În prezent, este una dintre cele mai de succes cântăreţe din România. Dintre hit-urile artistei, amintim „Marionette”, „Pleacă”, în colaborare cu trupa Vunk, „I Got You”, „Jameia”. 
 
Originar din Craiova, Alex Velea este un cântăreţ de muzică dance, care şi-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă. Printre melodiile sale se numără „Yamasha”, „Dragoste la prima vedere”, „Când noaptea vine”, „Minim doi”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii