Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teren intravilan, autoturism şi credit bancar Averea şi interesele Marianei Tudora, consilier sport la DJST Constanţa (document)

ro

02 Sep, 2015 00:00 2532 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În declaraţia de avere, depusă la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Constanţa pe 20 mai 2015, Mariana Tudora, consilier sport, a menţionat un teren intravilan la Cumpăna, în suprafaţă de 440 de metri pătraţi, dobândit în anul 2007, prin cumpărare, proprietar fiind Marcel Tudora (soţul său), oficialul DJST deţinând o cotă parte de 25%. De asemenea, Mariana Tudora a declarat un autoturism Peugeot 206 SW, an de fabricaţie 2004, dobândit prin cumpărare.

La capitolul „datorii“, este menţionat un credit la Alpha Bank, în valoare de 6.600 de euro, contractat în anul 2009 şi scadent în anul 2019. La rubrica „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat“, sunt trecute următoarele sume: venituri din salarii - 23.844 de lei - venit anual încasat de Mariana Tudora de la DJST Constanţa, în calitate de consilier sport; 6.280 de lei - venit anual încasat de Mariana Tudora de la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa, ca profesor / plata cu ora; 504 lei - venit anual încasat (alocaţie) de Sebastian George Tudora (elev, fiul Marianei Tudora); venituri din alte surse - 500 de lei - venit anual încasat de Mariana Tudora de la DJST Constanţa, pentru „alte activităţi“.
În declaraţia de interese, oficialul DJST a menţionat calitatea de membru CA (fără beneficii) la CSU Neptun Constanţa.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale consilierului DJST.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii