Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal SA, declaraţii de avere Ionuţ Barbu, fost administrator al Consiliului de Administraţie, deţine două maşini şi două apartamente (documente)

ro

14 Dec, 2017 00:00 4799 Marime text
În cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor (AGOA), cu votul acţionarilor din data de 19.06.2017, urmare a încetării mandatului, s-a hotărât revocarea administratorilor provizorii ai Consiliului de Administraţie al societăţii Oil Terminal SA, numiţi prin hotărârea Adunărilor Generale Ordinare a Acţionarilor Societăţii nr. 1/10.03.2017, după cum urmează:

 1.    Costreie Toma Bogdan
 2.    Gheorghe Cristan Florin           
 3.    Barbu Ionuţ                                        
 4.    Bectemir Hermina                            
 5.    SC Staar Rating SRL
 6.    Andrei Ovidiu Aurelian                 
 7.    Moise Nicoleta Mariana

În aceeaşi şedinţă a AGOA s-a aprobat alegerea, începând cu data de 11.07.2017, în calitate de administratori provizorii ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Oil Terminal SA, a următorilor:

1. Costreie Toma Bogdan
2. Gheorghe Cristan Florin
3. Bectemir Hermina
4. Andrei Ovidiu Aurelian
5. Barbu Ionuţ
6. Cononov Paul
7. Cimpeanu Nicolae

În cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii Oil Terminal SA din data de 24.11.2017, potrivit art. 2, s-au revocat din calitatea de membri ai Consiliului de Administraţie al Oil Terminal SA, ca urmare a faptului că nu au fost reconfirmaţi prin vot cumulativ, în conformitate cu art. 32, pct. (7) din Ordonanţa de Urgenţă nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificările şi completările ulterioare, următorii: Barbu Ionuţ şi Bectemir Hermina.

Potrivit declaraţiei de avere, Ionuţ Barbu deţine un apartament în Bucureşti, dobândit în anul 2015, achiziţionat împreună cu Anca Barbu, şi un apartament în Cernavodă, achiziţionat în 2000, dobândit de Anca Barbu prin contract de donaţie. Barbu deţine şi două autoturisme, achiziţionate prin contracte de vânzare-cumpărare, o maşină marca BMW (2013) şi un Volkswagen Golf (2012).

Ionuţ Barbu nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecţii de artă și numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro.

La capitolul conturi, depozite sau credite bancare, Ionuţ Barbu declară două conturi curente la Banca Comercială Română, unul în valoare de 8.500 de lei şi altul în valoare de 16.000 de lei.

La categoria datorii, Barbu a declarat că are o datorie către BCR, în valoare de 255.000 de lei, data scadentă 2045, şi un împrumut persoană fizică, în valoare de 10.000 de euro, cu scadenţa în 2026.

Ionuţ Barbu a declarat, în iulie 2017, un venit de 96.012 lei ca şef Birou Infrastructură la societatea Nuclearelectrica, un venit de 29.700 de lei în calitate de membru comisie de negociere în proiectul U3/U4 în cadrul societăţii Nuclearelectrica şi 8.200 de lei în calitate de membru CA (mandat provizoriu de patru luni) al SC Oil Terminal SA. Totodată, Barbu a menţionat şi suma de 756 de lei, alocaţia fiului său.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere și de interese ale fostului administrator al Consiliului de Administraţie al Oil Terminat, Ionuţ Barbu.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere și control, precum și funcţionarii publici au obligaţia să își depună sau să își actualizeze declaraţiile de avere și declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa și ai companiilor naţionale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Citeşte şi:
 
Ce decizii au fost luate în AGOA societăţii Oil Terminal SA. Cine face parte din Consiliul de Administraţie al societăţii

Adunarea Generală a Acţionarilor de la OIL Terminal a stabilit revocarea consiliului de administraţie. Cine pleacă şi cine vine
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii