Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal, declaraţii de avere Şeful Serviciului Prevenire Incendii are casă de vacanţă şi teren la Tuzla (documente)

ro

10 Jan, 2018 00:00 2929 Marime text
Eugen Ivan, şef Serviciu Prevenire Incendii şi Protecţie Civilă, deţine, potrivit declaraţiei de avere, un teren intravilan şi o casă de vacanţă în localitatea Tuzla, dobândit în 1997, un apartament în municipiul Constanţa, achiziţionat în 1995, şi un autoturism Logan, an de fabricaţie 2006.
 
În anul fiscal anterior a avut venituri de 57.600 de lei din salariul primit de la compania Oil Terminal, în timp ce soţia a încasat 25.000 de lei din pensie. În 2015, veniturile lui Eugen Ivan au fost de 53.877 de lei, în timp ce soţia sa, pensionară la limită de vârstă, a încasat venituri de 23.700 de lei.
 
Potrivit declaraţiilor de interese, Eugen Ivan, şef Serviciu Prevenire Incendii şi Protecţie Civilă, nu are activităţi complementare cu cele desfăşurate în cadrul Oil Terminal.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Eugen Ivan, şef Serviciu Prevenire Incendii şi Protecţie Civilă din cadrul Oil Terminal.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii