Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal, declaraţii de avere Adrian Manea, şef Compartiment Contorizare, are trei maşini şi un moped (document)

ro

11 Jan, 2018 00:00 2976 Marime text
În ceea ce priveşte veniturile salariale, Adrian Manea, şef Compartiment Contorizare din cadrul Oil Terminal, a consemnat suma de 31.350 de lei obţinută în această calitate şi suma de 12.000 de lei de la SC Marca Telecom SRL, ca inginer electronist. Asta în timp ce soţia sa, angajată a DGASPC, a câştigat 18.858 de lei.
 
În declaraţia de avere completată la data de 6 iunie 2017, Adrian Manea a menţionat cele trei terenuri intravilane din Constanţa şi Techirghiol, cele două case de locuit din Constanţa (moştenire) şi Techirghiol, maşinile şi mopedul. În dreptul veniturilor salariale, Adrian Manea a notat suma de 37.617 lei, de la Oil Terminal. Soţia sa, angajată a DGASPC, a câştigat 18.541 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Adrian Manea, şef Compartiment Contorizare în cadrul Oil Terminal.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii