Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Ciobanu, directorul Direcţiei Pieţe şi Târguri, are două automobile şi trei depozite bancare (documente)

ro

17 Oct, 2015 00:00 2931 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, cotidianul ZIUA de Constanţa vă prezintă averea directorului Direcţiei Pieţe şi Târguri din cadrul RAEDPP Constanţa, Ion Ciobanu.
 
Din declaraţia de avere completată pe data de 12 mai 2015, aflăm că Ion Ciobanu nu deţine terenuri. În schimb, are o garsonieră de 37,28 mp, în Constanţa. Directorul Direcţiei Pieţe şi Târguri are în garaj două automobile: o Skoda Octavia, fabricată în anul 2005, şi un Ford, fabricat în anul 2010. Ion Ciobanu a depus în trei conturi bancare sumele de 20.000 de euro şi 25.000 de lei.
 
În anul fiscal 2014, directorul Ion Ciobanu a câştigat de la RAEDPP 54.272 de lei, reprezentând venituri salariale, şi 8.476 de lei - pensia militară. La aceste venituri se adaugă suma de 21.156 de lei, ce reprezintă indemnizaţia de membru al Consiliului de Administraţie al RADET Constanţa.
 
Ion Ciobanu nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii şi obiecte de artă şi de cult a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, nu are datorii către instituţii bancare. Din declaraţia de interese, aflăm că directorul Direcţiei Pieţe şi Târguri, Ion Ciobanu, nu deţine nicio acţiune la vreo societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza cele mai recente declaraţii de avere şi de interese ale directorului Ion Ciobanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii