Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt responsabili de apă caldă şi căldură Membru în CA-ul Electrocentrale Constanţa, economii de aproape un miliard de lei (document)

ro

19 Feb, 2016 00:00 2514 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului fiscal 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să vă prezentăm averile celor aflaţi la conducerea Electrocentrale Constanţa, societatea care produce apă caldă şi agent termic pentru constănţeni. În ediţiile anterioare, am prezentat averile şi interesele directorilor, şefilor de servicii şi de secţii din cadrul Electrocentrale Constanţa. În continuare, veţi putea afla care sunt averile şi interesele membrilor Consiliului de Administraţie. Astăzi, ne vom axa pe declaraţiile de avere şi de interese completate de Helmut Hugel.
 
Din declaraţia de avere completată în luna mai a anului 2015, aflăm că acesta deţine jumătate dintr-un apartament de 95 mp, dobândit în anul 2004, situat în Bucureşti, dar şi un apartament de 35 mp, moştenit în anul 2009 şi situat în Timişoara. Helmut Hugel conduce un automobil Toyota RAV4, fabricat în anul 2013.
 
La rubrica „Active financiare“ sunt menţionate patru depozite bancare şi trei conturi, în care sunt depuse sumele de 6.500 de euro şi 932.800 de lei. Acesta nu deţine imobile, automobile sau bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. În ceea ce priveşte veniturile realizate, Helmut Hugel a precizat că sumele încasate ca urmare a activităţii în BNR sunt anonimizate, având în vedere articolul 130 din Tratatul privind funcţionarea UE. Din dobânzi anuale, Helmut Hugel a obţinut suma de 16.500 de lei.
 
Din declaraţia de interese completată în luna mai a anului 2015, aflăm că Helmut Hugel nu este asociat în nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“ sunt disponibile declaraţiile de avere şi de interese la care facem referire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii