Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt responsabili de apă caldă şi căldură Conturi bancare şi două apartamente - averea şefului Secţiei Cazane a Electrocentrale Constanţa (document)

ro

11 Feb, 2016 00:00 2928 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului fiscal 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să vă prezentăm averile celor aflaţi la conducerea Electrocentrale Constanţa, societatea care produce apă caldă şi agent termic pentru constănţeni. Astăzi, vorbim despre averea şi interesele şefului Secţiei Cazane, Mihai Dănuţ Enache.
 
Printre proprietăţile acestuia se numără câte jumătate din două apartamente de 82 mp, respectiv 39 mp. Mihai Dănuţ Enache nu are nici automobile, nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. În conturi bancare, şeful Secţiei Cazane păstrează 51.200 de euro.
 
În anul 2014, Mihai Dănuţ Enache a obţinut 46.156 de lei de la Electrocentrale Bucureşti şi 16.048 de lei de la Electrocentrale Constanţa. Soţia sa a câştigat, la rândul său, 7.063 de lei. La bugetul familiei se adaugă şi suma de 970 de lei, provenită din închirierea unei camere din apartament. Din declaraţia de interese completată în luna mai 2015, aflăm că şeful Secţiei Cazane nu este asociat în nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“ sunt disponibile declaraţiile de avere şi de interese ale şefului Secţiei Cazane, Mihai Dănuţ Enache.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii