Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt responsabili de apă caldă şi căldură Averea şefului Atelierului Reparaţii Mecanice din cadrul Electrocentrale Constanţa (document)

ro

13 Feb, 2016 00:00 2276 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului fiscal 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să vă prezentăm averile celor aflaţi la conducerea Electrocentrale Constanţa, societatea care produce apă caldă şi agent termic pentru constănţeni. Astăzi, vorbim despre averea şi interesele lui Gheorghe Nelepcu, şeful Atelierului Reparaţii Mecanice din cadrul Electrocentrale Constanţa.
 
Printre proprietăţile imobile ale lui Gheorghe Nelepcu, potrivit declaraţiei de avere completate în luna mai 2015, se numără un apartament de 56 mp, obţinut în anul 1990. În garaj, Gheorghe Nelepcu are un automobil Skoda Superb, fabricat în anul 2004. Şeful Atelierului Reparaţii Mecanice al Electrocentrale Constanţa nu are nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, acesta nu deţine depozite bancare, dar nici datorii. În anul 2014, şeful Atelierului Reparaţii Mecanice din cadrul Electrocentrale Constanţa a câştigat 32.274 de lei de la Electrocentrale Bucureşti şi 10.866 de lei de la Electrocentrale Constanţa.
 
Din declaraţia de interese completată în luna mai a anului 2015, aflăm că Gheorghe Nelepcu nu este asociat în nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“ sunt disponibile declaraţiile de avere şi de interese ale lui Gheorghe Nelepcu, şeful Atelierului Reparaţii Mecanice din cadrul Electrocentrale Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii