Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt responsabili de apă caldă şi căldură Averea lui Alexandru Prepeliţă, preşedintele CA al Electrocentrale Constanţa (document)

ro

23 Feb, 2016 00:00 3134 Marime text
 

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului fiscal 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să vă prezentăm averile celor aflaţi la conducerea Electrocentrale Constanţa, societatea care produce apă caldă şi agent termic pentru constănţeni. În ediţiile anterioare, am prezentat averile şi interesele directorilor, şefilor de servicii şi de secţii din cadrul Electrocentrale Constanţa. În continuare, veţi putea afla care sunt averile şi interesele membrilor Consiliului de Administraţie (CA). Astăzi, vom vorbi despre declaraţiile de avere şi de interese completate de Alexandru Prepeliţă, preşedintele Consiliului de Administraţie al Electrocentrale Constanţa.
 
Alexandru Prepeliţă a menţionat, în declaraţia de avere completată în luna februarie a anului 2015, un apartament de 44 m, dobândit în anul 2004, şi 1/8 dintr-un apartament moştenit, în suprafaţă de 65 mp. Acesta nu are nici automobile, nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro.
 
La rubrica „Active financiare“ este menţionat un fond de investiţii deschis în anul 2014, în care a fost depusă suma de 25.000 de lei. Alexandru Prepeliţă are şi un credit bancar, de 28.000 de euro, scadent în anul 2024. În ceea ce priveşte veniturile realizate, a câştigat, în anul 2014, 4.343 de lei de la Ministerul Economiei, 9.163 de lei de la Electrocentrale Bucureşti, iar soţia sa a contribuit la bugetul familiei cu 18.036 de lei. Din declaraţia de interese completată în luna iunie a anului 2015, aflăm că nu este asociat în nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“, sunt disponibile declaraţiile de avere şi de interese la care facem referire.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii