Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Director al Muzeului de Artă Populară Constanţa, membru PSD Averea şi interesele consilierului judeţean Maria Magiru (documente)

ro

18 Jul, 2015 00:00 5049 Marime text
Aleşii locali şi judeţeni, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, dar şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate, conform legii, declaraţiile de avere şi de interese ale consilierilor judeţeni, aferente anului fiscal încheiat.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă, în ediţia de astăzi, averea şi interesele Mariei Magiru, consilier PSD în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi, în acelaşi timp, director al Muzeului de Artă Populară Constanţa, aşa cum arată acestea potrivit celor mai recente declaraţii de avere şi de interese.

Maria Magiru nu are niciun teren, dar deţine, din 1996, alături de soţul său, o casă de locuit şi un spaţiu comercial de producţie, ambele în suprafaţă de 220 de metri pătraţi. Social-democrata are, de asemenea, din 1985, un apartament de 78 mp.

În ceea ce priveşte bunurile mobile, consilierul judeţean deţine un autoturism Skoda Octavia fabricat în 2010. Nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult şi numismatică a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.

La capitolul „Active financiare“, în declaraţia de avere a Mariei Magiru, completată pe data de 10 iunie 2015, figurează un depozit de 11.000 de euro, deschis în 2011, şi un altul de 40.000 de euro, deschis în 2013, ambele la BRD. Consilierul judeţean nu are, aşa cum reiese din declaraţia de avere, nicio datorie.

În anul fiscal anterior completării acestei declaraţii de avere, Maria Magiru a avut, în calitate de director al Muzeului de Artă Populară Constanţa, un salariu de 27.600 de lei. Indemnizaţia de consilier judeţean s-a ridicat, în aceeaşi perioadă, la 9.457 de lei. Pentru colaborări (drepturi de proprietate intelectuală), Maria Magiru a încasat 5.300 de lei. Din închirieri, Magiru şi soţul său au realizat venituri de 40.000 de lei. În aceeaşi perioadă, pensia soţului consilierului judeţean a fost în valoare de 21.720 de lei.

Singurul interes menţionat în declaraţia de interese a Mariei Magiru este calitatea sa de membru al Comitetului Executiv al PSD Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii