Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Sorin Alexandru Horovei Analistul din cadrul Serviciului de Informatică al CN APMC deţine un autoturism fabricat în 2011 (document)

ro

02 Aug, 2017 00:00 2398 Marime text
Sorin Alexandru Horovei, analist al Serviciului de Informatică din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC), deţine, aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în mai 2017, un autoturism marca Peugeot 3008, fabricat în 2011 şi dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Potrivit aceluiaşi document, Horovei nu deţine bunuri imobile. Nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Nu are nici conturi şi depozite bancare, fonduri de investiţii sau forme echivalente de economisire şi investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depăşească 5.000 de euro.
 
Conform declaraţiei de avere aferente anului fiscal 2016, Sorin Alexandru Horovei a contractat în 2015 un credit de la Banca Transilvania, în valoare de 14.685,58 de lei, cu termen scadent în 2020.
 
În ultimul an nu a obţinut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depăşească 500 de euro.
 
În 2016, Sorin Horovei a încasat venituri în valoare de 47.228 (unitate monetară neprecizată) de la CN APM SA Constanţa.
Potrivit declaraţiei de interese completate în anul 2017, este membru în Sindicatul CN APM SA. 
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Sorin Alexandru Horovei, analist al Serviciului de Informatică din cadrul CN APMC.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii