Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Radu Florescu Inginer în cadrul CN APMC, cu o casă, un teren şi un autoturism (documente)

ro

02 Aug, 2017 00:00 2962 Marime text

Radu Florescu, inginer în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC), deţine, aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în anul 2017, o casă şi un teren, cumpărate în 2007, cu suprafaţa de 270 mp, din care deţine 50% cotă-parte împreună cu Carmen Florescu.

Acesta conduce un autoturism, marca Daewoo Matiz, fabricat în 2008. Precizăm că aceleaşi bunuri mobile sau imobile au fost menţionate şi în declaraţia de avere completată în 2016.
Nu deţine bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro. Nu are nici conturi și depozite bancare, fonduri de investiții sau forme echivalente de economisire și investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depășească 5.000 de euro.
 
În ultimii doi ani nu a obţinut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depăşească 500 de euro.
 
Potrivit ambelor documente, Radu Florescu a contractat în 2007 un credit în valoare de 50.000 de euro, precizând ca termen scadent doar luna martie.

Conform declaraţiei de avere aferente anului fiscal 2016, Radu Florescu a câştigat 67.925 (unitate monetară neprecizată) de la CN APM SA Constanţa, iar soţia lui a obţinut 42.000 de lei de la UM 0764. La veniturile familiei s-a adăugat alocaţia copilului, în valoare de 960 de lei, de la Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPS).

Potrivit declaraţiei de avere aferente anului fiscal 2015, Radu Florescu a obţinut 75.718 (monedă neprecizată) de la CN APM SA Constanţa, soţia sa a încasat 36.000 de lei de la UM 0764, iar copilul său a obţinut alocaţia de stat în valoare de 1.008 (monedă neprecizată). În declaraţia de interese nu sunt menţiuni.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Radu Florescuinginer în cadrul CN APM SA Constanţa.

Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere și control, precum și funcţionarii publici au obligaţia să își depună sau să își actualizeze declaraţiile de avere și declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa și ai companiilor naţionale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii